1: Instal·la VLC Media Player

 

Si encara no tens instal·lat VLC Media Player en el teu equip, sincerament, t’estàs perdent un dels millors reproductors de mitjans que existeixen en l’actualitat.

VLC Media Player, a més de ser gratuït, és un reproductor de mitjans multiplataforma, de manera que podràs utilitzar sigui quin sigui el sistema operatiu del teu ordinador.

Amb ell podràs reproduir la majoria de formats d’àudio i vídeo sense necessitat d’instal·lar cap còdec ni complement addicional. Simplement, instal·la-ho en el teu sistema i … ¡A funcionar!

Pots descarregar l’última versió des de la seva pàgina web oficial.

 

 

2: TV en línia en VLC Media Player

 

Un cop has instal·lat VLC Media Player al teu ordinador, pots començar a rebre les emissions en línia de les teves canals favorits en línia.

Per a això, s’inicia VLC Media Player i accedeix al menú Mitjà. A continuació, fes clic sobre l’opció Obre la ubicació de xarxa.

En el quadre que apareix, fes clic sobre la pestanya Xarxa i en el quadre Introduir un URL: escriu l’URL del streaming del canal de TV que vols veure en línia. Per exemple, escriu la següent URL en aquest quadre: http://iphonelive.rtve.es/24H_LV3_IPH/bitrate_2.m3u8.

Després, feu clic sobre el botó Reproduir.

Després d’uns segons, començarà a reproduir-se la programació del canal triat.

 

 

3: Enllaços RTMP dels canals per VLC

 

Aquest enllaç el pots aconseguir de dues maneres: Bé utilitzant un programa capturador de protocols com RTMPDumpHelper.

RTMPDumphelper captura el trànsit de la teva xarxa i és capaç d’extreure l’URL del canal en línia que estàs veient a través del navegador. Després pots utilitzar aquesta URL per veure aquest canal des VLC Media Player.

Encara que si vols evitar tot aquest tediós procés, el millor és fer una simple cerca a Internet, amb la qual trobaràs diverses llistes amb els URL dels teus canals favorits en diversos fòrums i webs especialitzades.

 

 

4: Llistes de canals online per VLC Media Player

 

És possible que en algunes d’aquestes web trobis llistes de canals en un sol arxiu amb una extensió d’arxiu .m3u o .xspf.

Aquestes extensions són les que també s’utilitzen per crear llistes de reproducció, però en aquest cas, en lloc de cançons, el que es reprodueixen són canals de TV.

En aquestes llistes de reproducció s’inclouen els noms dels canals i la seva URL perquè, des de la llista de reproducció de VLC només hagis de fer clic sobre el nom de la cadena de TV en línia per començar a veure-ho.

 

5: Afegeix una llista de canals de TV en línia a VLC

 

Si ja disposes d’un arxiu que conté una llista de canals de TV en línia per veure en VLC Media Player, pot afegir-de forma senzilla.

Comença iniciant VLC Media Player, desplega el menú Veure i fes clic sobre Llista de reproducció. També pots utilitzar la combinació de tecles CTRL + L per obtenir el mateix resultat.

Després, arrossega l’arxiu de la llista de reproducció al quadre Llista de reproducció de VLC Media Player i s’afegirà. A continuació, fes doble clic sobre ell i es desplegaran tots els canals que conté la llista.

Després, feu clic sobre algun d’aquests canals i, després d’uns segons en què es connectarà, començarà a mostrar el canal de TV triat.

Si no disposes de la llista de canals, potser puguis descarregar-los d’aquesta llista encara que aquests s’actualitzen constantment i potser ja no funcionin, per això el més recomanable és que facis una recerca en línia.

Alguns canals canvien periòdicament la seva URL, pel que és possible que alguns d’ells no es mostrin correctament i hauràs d’actualitzar la llista.

 

 

6: Com veure Movistar TV des de VLC Media Player

 

Si tens contractat el servei de TV que Movistar ofereix en els seus paquets Fusió, també pots gaudir-ne des VLC Media Player utilitzant el mateix mètode.

Per a això només has de complir amb dos requisits: El primer és connectar-te a la mateixa xarxa local a la que tens contractat el servei de Movistar TV. Si no tens contractat el servei de Movistar TV o no estàs connectat a la mateixa xarxa no pots accedir a aquests canals.

El segon requisit serà tenir la llista d’URLs dels canals en línia que ofereix Movistar TV per poder connectar amb ells des VLC Media Player.

Com ja t’hem comentat, una simple cerca a Internet et serà suficient per aconseguir la llista completa amb les adreces URL dels canals de Movistar TV.

Després, afegeix-los a la llista de reproducció, tal com t’hem comentat en el pas anterior i podràs començar a gaudir de les teves canals de TV des del teu ordinador i des de qualsevol lloc de casa teva. S’han acabat les baralles per veure el futbol o el motociclisme a la TV del saló!

 

Pots descarregar una llista de reproducció de canals des d’aquest enllaç per provar el procediment, encara que no et podem garantir que no canviaran els seus URL i, per tant, deixaran de funcionar i necessitaràs actualitzar-los.

 

Notícia original computerhoy.com | “Cómo ver la TV online con VLC Media Player”

Leave A Comment