Queda tot just un mes perquè de començament la temporada 2019/2020 de futbol . A part dels equips, qui també s’estan preparant són els serveis en streaming i les operadores que oferiran el visionat del futbol aquest any. En aquesta ocasió el futbol es reparteix entre diversos i cadascun compta amb uns drets d’emissió i preus diferents. Movistar, Orange, MiTele Plus, DAZN, Gol … vegem tots els opcions i el que ofereixen.

Hi ha una sèrie de canvis respecte a la temporada passada, especialment amb els partits de Laliga Santander (1ª divisió). Si bé el partit en obert seguirà estant disponible al canal de televisió Gol, la resta canvien lleugerament per l’absència de bein Laliga en aquesta propera temporada. Atès que el canal ha desaparegut, Movistar ha passat a quedar-se amb tots els drets del futbol a Espanya . És per tant Movistar qui els oferirà a altres plataformes i telecos.

Amb el pas dels anys la diversificació ha estat cada vegada més gran , especialment cap als opcions de streaming . I és que a part de les operadores, aquest any tenim també serveis que operen per Internet i no TV tradicional per veure alguns dels partits. A la banda de les operadores tenim a Movistar, Orange i Jazztel. Per streaming tindrem partits gràcies a MiTele Plus i DAZN.

On veure el futbol amb operadora per a la temporada 2019/2020
A la següent taula podem veure les tres operadores i els seus respectius preus en diferents tarifes. S’inclou la tarifa bàsica amb competicions nacionals (Laliga Santander i Laliga SmartBank) i la tarifa bàsica amb tot el futbol inclòs (competicions nacionals i internacionals):

Leave A Comment