Tots pensem que un mòbil amb doble SIM seria la solució per tenir dos comptes de WhatsApp en un mateix mòbil, però no. Estem molt equivocats, així que ens hem proposat solucionar aquest problema i aprendre a tenir dos comptes de WhatsApp en un sol mòbil.

 

Al llarg d’aquest tutorial aconseguirem tenir dos comptes de WhatsApp en un sol dispositiu, ja sigui Android o iPhone. Hi ha multitud de mètodes, però nosaltres ens centrarem en els legals i en els mètodes més eficaços i que hem provat.

WhatsApp, de forma nativa, no permet usar dos comptes en un mateix dispositiu, ni que sigui dual SIM. Altres aplicacions sí, però WhatsApp no ​​està configurada per compartir espai amb si mateixa en un mateix terminal. Compte! “Amb si mateixa”, hi ha truc.

Des de ja vam avisar que si el nostre mòbil és un iPhone, hi ha només una forma de fer-ho i que a més és la forma oficial que ofereix WhatsApp. Així que sense més dilació, començem.

Així pots tenir dos comptes de WhatsApp al teu iPhone

Unes línies més amunt hem comentat que existia un truc perquè WhatsApp ens deixés tenir dos comptes en un mateix mòbil. Doncs bé, aquest truc serveix tant per Android com per a iPhone. És més, és l’única forma viable d’aconseguir-ho en el mòbil d’Apple.

 

Si gaudim d’un iPhone i volem tenir dos comptes de WhatsApp en el nostre mòbil, només hem de seguir aquestes breus indicacions:

  1. Descarreguem WhatsApp Business al mòbil des de la Play Store o l’App Store.
  2. Configurem el compte i afegim un nombre diferent de què fem servir al WhatsApp habitual.
  3. Serà un compte comercial, així que els nostres contactes sabran que els escrivim des WhatsApp Business ja que seran informats d’això.

Clonar WhatsApp per tenir dos comptes en un mòbil

Aquest mètode només serveix per Android, ho hem provat en el nostre iPhone 12 i no ho hem aconseguit. Per clonar l’app de WhatsApp hem de fer servir l’opció que porten de sèrie molts mòbils Android. Depèn de l’fabricant i la capa de personalització, el nom de la funció varia.

Per exemple, en el nostre mòbil Huawei, l’opció es diu App Bessona. En altres dispositius té altres noms, per exemple, en OnePlus és Parallel Apps, en Xiaomi és Dual Apps, Realme és Clone Apps, en Viu es diu App Clone i en Samsung és Dual Messenger.

Els passos que apuntem a continuació els fem amb un dispositiu de Huawei amb serveis de Google. Potser els passos canviïn d’un terminal a un altre:

  1. A la configuració, busquem clonar apps, app bessona, o el nom que hem donat en el paràgraf anterior.
  2. A l’entrar veiem que hi haurà diverses aplicacions que suporten aquesta funció i entre elles està WhatsApp.
  3. Activem la casella de WhatsApp i es crea l’app bessona.
  1. En qüestió de segons tenim una altra app de WhatsApp en el nostre escriptori.
  2. Entrem i afegim el nostre número de telèfon (no el mateix que en el compte de WhatsApp habitual).
  3. Descarreguem la còpia de seguretat, si n’hi hagués, i ja podem començar a gaudir de l’app de missatgeria.

Si el nostre mòbil no porta de sèrie aquest tipus de funcions, podem optar per descarregar una app de tercers que ens permeti clonar WhatsApp i així tenir dos comptes en un mateix mòbil.

Apps no oficials de WhatsApp

Les botigues d’aplicacions estan plenes d’apps de WhatsApp falses. Aplicacions que prometen donar funcions que l’oficial no té, i que gairebé ni se li veuen les intencions que vagi a tenir-les, com per exemple, personalitzar els xats, el color de la pròpia aplicació, emoticones diferents, enviament d’arxius pesats, etc .

 

Aquest tipus d’aplicacions falses poden afectar la nostra privacitat. A més, no només això, sinó que WhatsApp està lluitant contra elles i les està eliminat, així que és probable que un dia no puguem accedir als nostres xats perquè ens han bloquejat o vaneado. És a dir, hem perdut tot.

Notícia original: Computer Hoy

Leave A Comment