Si veus que se t’està esgotant la bateria del teu telèfon Android molt més ràpid de l’habitual durant les últimes hores, es tracta d’un error i aquestes són les solucions.

 

Google Play Services és el motor essencial que impulsa als dispositius Android, un nucli important si volem que el nostre sistema operatiu funcioni a la perfecció. Hi ha un error en l’última versió de Google Play Services que està esgotant la bateria dels dispositius Android més ràpid de l’habitual, i fins que se solucioni hi ha una sèrie de procediments per a mitigar aquesta fallada.

 

L’error, vist en la versió 18.3.82 de Google Play Services, bàsicament el que fa és esgotar la bateria del nostre dispositiu bastant ràpid en executar-se en segon pla multitud de processos.

 

 

Per a saber si estàs afectat, et pots dirigir a les estadístiques de bateria del teu dispositiu i habilitar l’opció de “mostrar l’ús complet del dispositiu” que es troba en el menú de tres puntets en la part superior dreta. Si veus a Google Play Services com un dels principals culpables de l’ús de bateria, és que estàs afectat.

 

De moment pots utilitzar alguna d’aquestes dues solucions temporals:

 

  • Instal·lar-te una versió anterior de Google Play Services. Per a això hauries de descarregar-te la APK i executar-la. És probable que hagis d’anar a opcions per a habilitar les fonts de tercers.

 

 

Notícia original ComputerHoy  | “Com solucionar el problema en Android que està buidant la teva bateria.”.

Leave A Comment