Descarregar cançons de YouTube és molt senzill. A internet tens a la teva disposició infinitat de pàgines que et permeten descarregar cançons i música de YouTube sense programes. Com són moltes, hem seleccionat per a tu les millors alternatives.

 

Atès que allotja milions de vídeos, són molts els usuaris que utilitzen YouTube per descobrir i escoltar música. Si tu ets un d’ells i t’agradaria guardar una còpia de les cançons d’aquests vídeos al teu ordinador, tens a la teva disposició diferents pàgines web especialitzades que et permeten descarregar els arxius d’àudio d’aquests continguts.

 

FLVTO.biz

 

T’has preguntat mai com descarregar cançons i música de YouTube sense programes? És possible i bastant senzill gràcies a pàgines web com FLVT.biz, que et permet descarregar l’àudio d’un vídeo de YouTube a MP3 en segons. A més, si no només vols descarregar l’àudio també permet baixar el vídeo complet en MP4, MP4 HD, AVI o AVI HD.

 

Si ets dels que sols descarregar cançons de YouTube a MP3 amb assiduïtat pots descarregar la versió per a escriptori o instal·lar el plugin per a Google Chrome.

 

Perfecte, ja coneixem les seves característiques però com descarregar música de YouTube sense programes amb FLVTO.biz? És molt senzill:
 1. Entra a FLVTO.biz/es
 2. En la caixa de la part superior on posa “Enllaç a l’arxiu de mitjans” enganxa la URL del vídeo de YouTube que vols convertir a MP3.
 3. A continuació desplega selecciona MP3 al desplegable de la part inferior.
 4. Ara pressiona “Converteix” i en uns segons tindràs descarregat l’àudio d’un vídeo YouTube a la carpeta de descàrregues del navegador.

 

 

 

 

Clipconverter.cc

 

Clipconverter.cc és una de les pàgines web més populars per descarregar cançons de YouTube. Encara que també es pot utilitzar per baixar vídeos, la plataforma disposa d’una opció que permet descarregar música de YouTube.com en format MP3, sense necessitat de realitzar després cap conversió. Per descomptat, tampoc requereix instal·lar cap programa, i tot el procés es realitza des del navegador.

 

Pots utilitzar el servei tant des del teu ordinador com des del mòbil, de manera que si ho desitja tens la possibilitat de guardar l’arxiu directament al teu smartphone per reproduir-lo de manera local.

 

Gaudeix més de la teva música amb els auriculars ben valorats pels clients d’Amazon.

 

Independentment del dispositiu que facis servir, el procediment a seguir per descarregar una cançó utilitzant aquesta pàgina web és el següent:
 1. Entra a la pàgina de ClipConverter.cc.
 2. Després, a la casella que té per títol “Direcció Multimèdia”, enganxa l’URL del vídeo de YouTube que volem descarregar en format .MP3. Seguidament, premem sobre el botó de “Continuar”.
 3. Un cop hagi acabat la verificació, en l’apartat de “Format de conversió:” prem sobre l’opció de “MP3”. Després, ignora la resta d’ajustos i premem sobre el botó de “Començar!”.
 4. En el moment en que el vídeo hagi acabat de convertir-se, només et queda prémer el botó de “Descarregar” per baixar el fitxer d’àudio del vídeo que has introduït en el primer pas.

 

 

DescargaPlus.com

 

DescargaPlus.com és una altra pàgina web senzilla, fàcil d’utilitzar i eficaç per descarregar cançons de YouTube sense instal·lar programes. La seva interfície és molt neta i no et resultarà gens complicat obtenir l’àudio de qualsevol vídeo de YouTube.

 

A continuació pots veure els passos que has de seguir per completar el procés:
 1. Entra a la pàgina web de DescargaPlus.com.
 2. Copia la URL del vídeo de YouTube i enganxa-la al camp de text on posa “Introdueix l’URL del vídeo …” i fes clic a la icona amb forma de lupa.
 3. Segons després veuràs la miniatura del vídeo i el botó “Descarregar MP3”. Prem sobre ell fins que s’iniciï la descàrrega. Depenent del navegador que utilitzis, amb mi que necessita més o menys vegades.

 

 

Onlinevideoconverter.com

 

Estèticament no és la pàgina per descarregar un MP3 des de YouTube més bonica, ni la que menys publicitat té, però per contra és una de les més completes ja que a més de poder baixar cançons de YouTube sense programes permet fer el mateix amb Facebook, Vimeo, Dailymotion i molts altres serveis.

 

A més és una de les poques pàgines per baixar l’àudio d’un vídeo de YouTube que permet seleccionar la qualitat de l’àudio resultant, i convertir un tram específic del mateix seleccionant el minut exacte del començament de la conversió i al final.

 

Com compta amb algunes funcionalitats exclusives aquests són els passos que has de donar per convertir una cançó o l’àudio d’un vídeo de YouTube a MP3 amb Onlinevideoconverter.com:
 1. Primer, vam entrar al web de Onlinevideoconverter.com.
 2. Enganxem l’enllaç del vídeo de YouTube que volem descarregar en la caixa de la part superior, on posa “Introdueix un URL, per exemple …”
 3. Desplega el llistat situat just a sota i selecciona el format d’àudio.
 4. Si vols triar la qualitat d’àudio, o el tram de cançó del vídeo de YouTube que vols descarregar prem a “Més ajustos” i configura les opcions.
 5. L’últim pas és pressionar a “Començar”, en uns instants tindràs la teva cançó d’un vídeo de YouTube al teu disc dur.

 

 

y2mate.com

 

Una altra pàgina web a tenir en compte per descarregar música de YouTube sense necessitat de programes és y2mate.com. Destaca especialment per la seva facilitat d’ús, ja que en un parell de clics pots baixar-te l’àudio del vídeo que vulguis.

 

Per utilitzar el servei segueix els següents passos:
 1. Entra a la pàgina de y2mate.com.
 2. Enganxa l’adreça del vídeo de YouTube en el quadre de text “Cerca o enganxar enllaç aquí” i fes clic al botó “Començar”.
 3. Després, selecciona la pestanya “MP3” i fes clic al botó “Descarregar” del format que prefereixis.

 

 

 

 

Notícia original ComputerHoy  | “Cómo descargar canciones y música de YouTube sin programas”

Leave A Comment