Has notat que la bateria de la teva smartphone aguanta menys que abans? Aquest component va perdent rendiment amb l’ús, però hi ha alguns trucs que pots seguir per evitar-ho. T’expliquem com calibrar la bateria del teu mòbil Android perquè duri més.

Descarta l’existència de problemes en la bateria

Quan parlem de calibrar la bateria ens referim de les tècniques que permeten corregir els errors que es puguin haver produït en el control digital del telèfon intel·ligent. Es tracta d’una tasca de manteniment rutinària que els fabricants recomanen realitzar de manera periòdica. LG, per exemple, suggereix que es dugui a terme un cop cada tres mesos.

Això sí, perquè les accions aplicades solucionin el rendiment, assegura’t que la bateria no està danyada o té altres problemes. En cas que segueixis els passos d’aquest tutorial i no notes cap millora en el rendiment de la bateria, dirigeix-te al servei tècnic del fabricant del teu mòbil perquè li facin un cop d’ull.

Calibrar la bateria en Android sense root

Un dels procediments que tens a la teva disposició per calibrar la bateria del teu mòbil Android és la que recomana LG . Aquest sistema es basa en una descàrrega profunda del component i corregeix els errors de control digital que es puguin haver produït.

Per dur a terme aquest procés, segueix els següents passos:

  • Fes servir la teva terminal fins que la bateria es descarregui completament.
  • Quan estigui completament descarregat, espera sis hores més , i després cárgalo fins que s’ompli la bateria sencera sense engegar.
  • Després d’arribar al 100% de càrrega, deixa-ho connectat al carregador durant dues hores més.

Quan completis aquest procés, la bateria estarà calibrada i podràs utilitzar el teu telèfon mòbil amb normalitat.

Calibrar la bateria en Android amb root

Si el teu Android està rooteado, una altra opció que tens al teu alncace per calibrar la bateria del teu smartphone és l’app Calibratge de bateria que pots descarregar gratis de Google Play . En arrencar l’app veuràs els passos que has de seguir, són els següents:

  • Deixa que es descarregui el terminal per complet.
  • Connecta el mòbil al carregador i realitza una càrrega completa.
  • Quan vegis que marca el 100%, encén el dispositiu, accedeix a l’app i fes clic al botó Inicia calibratge .
  • Durant l’anàlisi, el sistema verificarà que el dispositiu està rooteado . Dóna-li els permisos necessaris i espera que es completi el procés. Quan acabi, la teva bateria estarà calibrada.

Leave A Comment