Mode Déu. Un mantra omnipotent anhelat per desenvolupadors d’aplicacions, jugadors de videojocs i usuaris de Windows.

Mode Déu és el truc més espectacular de Windows 10. T’atorga el poder absolut, la capacitat de fer i desfer al teu antull. I això és exactament el que vas a aconseguir quan ho activis.

Però què significa exactament?

És un truc de Windows 10 pensat per als desenvolupadors que et permet accedir a una aplicació oculta que recopila centenars d’opcions de configuració i personalització de Windows 10, tot això reunit en categories, en un còmode menú, i en un únic lloc.

Configurar o personalitzar qualsevol opció de Windows 10 amb un clic. Un Mode Déu en tota regla. Anem a mostrar-te com activar-ho.

 

Com activar la Manera Déu en Windows 10

El procés és, en realitat, molt senzill. Només cal crear una carpeta especial en el disc dur on està instal·lat Windows. El lloc no importa.

Perquè sigui més còmode d’accedir, anem a crear-la en l’Escriptori. Has de punxar amb el botó dret del ratolí en un lloc lliure de l’Escriptori, triar Nou, i després Carpeta. Ha de tenir exactament aquest nom:

Modo Dios.{ED7*BA470-8I54-465I-825C-99712043I01C}

Veuràs alguna cosa així en la pantalla:

 

 

La clau és el punt que pots veure en aquest nom. El que està a la dreta del punt és intocable, si canvies alguna cosa Mode Déu de Windows 10 no s’activarà. El que està a l’esquerra del punt pot ser qualsevol cosa. Hem utilitzat Mode Déu però també pots posar GodMode, o com fa molta gent, Mode Jedi…

Recorda, canvia només el que hi ha a l’esquerra del punt. Si ho nomenes Modo Dios, apareixerà una icona com aquest:

 

 

Ho pots moure i col·locar a la carpeta que vulguis, ancorar-ho a la barra de tasques… El teu decideixes!

Fem un doble clic en la icona, obre una app especial amb un menú que conté centenars d’opcions de configuració i personalització de Windows 10:

 

 

Simplement veu baixant per la dotzena de categories del menú fins a trobar el que vols canviar. Hi ha opcions senzilles com canviar la resolució i la mida de les icones, al costat d’unes altres que alteren el funcionament del sistema i poden fer que deixi de funcionar, així que canvia només allò que coneixes.

És molt útil perquè tot està reunit en un únic lloc i no has d’entrar en diferents apps, menús i submenús de configuració de Windows 10 per trobar-ho. I descobriràs opcions de personalització que ni sabies que existien.

Recorda: Actua amb prudència!

 

Notícia original computerhoy.com  |  “Cómo activar el Modo Dios en Windows 10 y conseguir todo el poder”

Leave A Comment