TOTA UNA FITA TECNOLÒGICA A LA HISTÒRIA DE LA TELEFONIA INTEL·LIGENT

Revoluciona la teva relació amb el món que t’envolta gràcies al poder de la fotografia tèrmica a només un toc de distància. Sigues un dels primers a portar-te a la feina, a casa i allà on vagis la manejable càmera tèrmica del Cat® S60.

Gràcies a la càmera tèrmica disponible amb només tocar un botó, podràs identificar ràpidament buits en l’aïllament i fallades elèctriques, així com controlar el rendiment de qualsevol maquinària. Pots fins i tot comprovar els nivells de la bombona de gas per a la teva barbacoa o trobar el pa més fresc del mercat. Però és que les possibilitats són infinites … i esperem que TU les trobis totes.

The Cat S60 features an integrated FLIR thermal imaging camera

OBSERVA EL MÓN DE LA RESTA

El Cat® S60 és el primer de la seva categoria que et permet obtenir una imatge tèrmica en viu directament amb el teu telèfon mòbil. Aquest resistent telèfon intel·ligent, que utilitza una tecnologia MSX exclusiva de FLIR, capta imatges tèrmiques clares, vídeos i fins i tot seqüències en un lapse de temps, tot això amb nitidesa i possibilitat de compartir. Les seves múltiples mesuradors de punts permeten determinar retroactivament una temperatura en la imatge, mentre que la tecnologia de la càmera tèrmica és capaç de penetrar fins i tot cortines de fum.

The thermal camera integrated into a Cat S60 will pinpoint the temperatures of an object

COM PEIX A L’AIGUA

El telèfon intel·ligent amb major resistència a l’aigua del món és capaç de resistir immersions de fins a 5 metres durant 1 hora gràcies a l’exclusiu Lockdown Switch. A més, el S60 és capaç de fer fotografies i vídeos sota l’aigua, a més de comptar amb una pantalla tàctil Corning® Gorilla® Glass 4 que pot usar-se amb guants o dits mullats.

The S60 lockdown switch protects your phone under water to depths up to 5m

MANTINGUIS LA CALMA EN SITUACIONS DIFÍCILS

El Cat® S60, capaç d’aguantar caigudes de fins a 1,8 m, supera amb el seu xassís d’alumini reforçat fins a les especificacions militars, convertint-se en el company perfecte fins i tot per als que porten la més dura de les vides.

The Cat S60 is drop proof to 1.8m, exceeding military specs

Leave A Comment