Les darreres novetats amb ps4:

Mafia edición definitiva

12inline

Mitjançant el trànsit i la venda il·legal d’alcohol i altres actes delictius, algunes organitzacions mafioses s’han enriquit considerablement i ara lluiten pel control de Lost Heaven. Aquest és el cas de la banda del senyor Salieri, amb qui es començarà a relacionar el conductor de taxis Tommy Angelo, protagonista de l’aventura.

I els darrers superventes de nintendo switch.

Luigi’s Mansion 3

12.3

Luigi s’ha embarcat en unes vacances de somni al costat de Mario i els seus amics, després de ser convidats a allotjar-se en un luxós hotel. No obstant això, el que prometia ser unes vacances inoblidables es converteix de seguida en un malson horrible quan el Rei Boo revela que tot era un parany per a atrapar a Mario i companyia.

Amb l’ajuda del professor Fesor, el nostre poc inclinat i covard heroi Luigi haurà de recórrer de dalt a baix els traïdorencs pisos de l’esborronador hotel per a salvar als altres.

Super Mario Party

12.1inline

Inspirat en el clàssic Mario Party, aquesta sèrie arriba ara a Nintendo Switch amb nous minijocs i estils de joc que aprofiten els comandaments Joy-Amb. Super Mario Party inclou funcions com els daus exclusius de cada personatge, que afegeixen profunditat a l’estratègia de joc. Fins a quatre jugadors fan torns per llançar els daus i recórrer el tauler individualment a la recerca d’estrelles. En la manera Sala d’esbarjo de Toad, es juga amb dues consoles Nintendo Switch 1 a la banda de l’altra.

DragonBall FighterZ

12.4

Torna l’acció Bola de Drac a PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch amb Bola de Drac FighterZ, el joc de lluita 2D per a l’actual generació. Després de l’èxit de Xenoverse, arriba un nou Bola de Drac que millora a l’màxim els gràfics de l’anime, amb una mecànica fàcil d’aprendre però … Difícil de dominar. Bola de Drac FighterZ ve amb tot el contingut que ha fet que les sèries Bola de Drac siguin tan apreciades pel públic. Espectaculars enfrontaments sense fi amb lluitadors extremadament poderosos.

DragonBall Xenoverse 2

12.6

Bola de Drac Xenoverse 2 per a Nintendo Switch s’assenta sobre els fonaments de l’popular Bola de Drac Xenoverse. Aquesta versió ofereix gràfics millorats que submergiran als jugadors en el món Bola de Drac més ampli i detallat mai creat. L’edició per a Nintendo Switch ofereix funcions específiques d’aquesta consola i una forma diferent de jugar amb els amics, ja sigui de forma local o online. Reviu la història de Bola de Drac: viatja en el temps i protegeix fites històriques de l’univers de Bola de Drac

Minecraft Dungeons

12.5

Un dels jocs més esperats de el segle XXI, d’acció i aventura, ara completament nou i inspirat en els clàssics jocs de masmorres … Variadíssims nivells plens d’acció i a vessar de tresors, poden lluitar junts fins a quatre jugadors. ¡Viuràs una aventura èpica la missió serà salvar els vilatans i acabar amb el malvat Archimaldeano! Descobreix una riquesa de poderoses armes i objectes nous que t’ajudaran a derrotar als despietats eixams de monstres desagradables.

Animal Crossing New Horitzons

12.7

Descobreix els plaers de viure en una illa deserta i crea la teva llar perfecte en Animal Crossing: New Horizons per a Nintendo Switch! En aquest joc, la línia que separa l’interior de l’exterior es desdibuixa completament.

Streets of Rage 4

12.6

El clàssic de tots els temps Streets of Rage ha tornat. Conegut com Bare Knuckle al Japó, és una trilogia de beat ‘em ups famosa per la seva mecànica de joc intemporal i la seva música influïda pel dance electrònic. Streets of Rage 4 per PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch desenvolupa l’estil de joc de la trilogia clàssica amb noves mecàniques, magnífics gràfics dibuixats a mà i una banda sonora de l’màxim nivell.

Leave A Comment