Arriben més jocs nous a les nostres botigues:

 

MARIO & SONIC JOCS OLIMPICS TOKYO 2020 PER N-SWITCH – 55€

Uneix-te a Mario, Sonic i els seus amics en Mario & Sonic en els Jocs Olímpics: Tòquio 2020 per a Nintendo Switch, la seva major aventura fins avui! Prepara’t per a Tòquio 2020 en solitari o competeix contra els teus amics en esports inèdits: skateboarding, karate, surf i escalada esportiva, així com en una àmplia selecció d’esports i jocs clàssics en 2D.

 

LUIGIS MANSION 3 PER N-SWITCH – 55€

Luigi s’ha embarcat en unes vacances de somni al costat de Mario i els seus amics, després de ser convidats a allotjar-se en un luxós hotel. No obstant això, el que prometia ser unes vacances inoblidables es converteix de seguida en un malson horrible quan el Rei Boo revela que tot era un parany per a atrapar a Mario i companyia.

Amb l’ajuda del professor Fesor, el nostre poc inclinat i covard heroi Luigi haurà de recórrer de dalt a baix els traïdorencs pisos de l’esborronador hotel per a salvar als altres.

 

PC LOS SIMS 4 + DIES D’UNIVERSITAT – 55.54€  |  PACK EXPANSIÓ DIES D’UNIVERSITAT – 37€

Explora totes les experiències que ofereix la universitat. Cursa assignatures que et prepararan per a l’èxit en les professions d’enginyer, educador o advocat. Descobreix la robòtica i el tenis taula, o treu la teva vena pilla i fes bromes a la universitat rival. Estudia molt, queda’t dormint i xoca aquests cinc amb la mascota del centre, però, abans de res, assegura’t de treure bones notes!

 

STAR WARS JEDI FALLEN ORDER PER PS4 – 65€ | PER PC – 55.55€

Viu l’apassionant història de Calç Kestis després de sobreviure a la temible ordre 66, descobreix nous planetes, androides i lluita contra la Segona Germana, una implacable inquisidora pertanyent a l’Imperi. Descobreix tot un nou i apassionant món al voltant de la franquícia galàctica per excel·lència. Viu amb GAME el retorn de Star Wars.

 

NEED FOR SPEED HEAT PER PS4 – 65€

No paris durant el dia i arrisca-ho tot de nit en Need for Speed Heat per a PlayStation 4, una emocionant experiència de conducció que t’enfronta per força policial corrupta d’una ciutat mentre t’obres elcamí cap a l’elit de les carreres de carrer. Durant el dia competeix en Speedhunter Showdown, una competició autoritzada en la qual guanyar fons per a personalitzar i millorar el teu garatge de cotxes d’alt rendiment.

 

Leave A Comment