Ja estan disponibles en Compsa Online: The Evil Within 2, la tierra media: sombras de guerra, Dungeons 3 i Batman: The Telltale Series, una sèrie de jocs amb molta acció i aventura.

 

The Evil Within 2: Encarnes al detectiu Sebastián Castellanos, que es troba al seu pitjor moment. No obstant això, quan li ofereixen l’oportunitat de salvar a la seva filla, haurà d’endinsar-se en un món replet de malsons per recuperar-la.

 

La tierra media, sombras de guerra: Una història monumental, submergeix-te en l’èpica escala de la terra mitjana mentre forges un nou anell i assetges gegantesques fortaleses per enfrontar-te al senyor fosc i els nazgul.

 

Dungeons 3: Per fi, el Senyor Fosc ha unit a totes les forces del mal i ha establert el seu imperi tenebrós. És hora del següent pas en la seva missió més diabòlica: l’expansió!.

 

Batman, The Telltale Series: Entra a la fracturada ment de Bruce Wayne en aquesta fosca i violenta nova aventura dels guardonats creadors de The Walking Dead, i descobreix les poderoses i transcendentals conseqüències de les teves decisions

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc!

Leave A Comment