[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Ja estan disponibles en Compsa Online: Warhammer 40,000 Inquisitor Martyr, Yakuza Kiwami 2 Steelbook Edition, Shenmue I & II, World of Warcraft: Battle for Azeroth.

 

Warhammer 40,000 Inquisitor Martyr: Un joc no lineal de món obert en un univers persistent, que ofereix una àmplia varietat de missions. Combats brutals i tàctics al llarg d’una trama influïda per la comunitat de jugadors. 3 classes diferents de personatges, cadascú amb un complet sistema de personalització d’estil de joc.

 

Yakuza Kiwami 2 Steelbook Edition: Realitza una gran varietat de brutals i increïbles Heat Actions, i desafia amb nous mini jocs com Goft Bingo, el arcade original llançat en Virtual-On, la tornada de l’aclamat Cabaret de Yakuza 0 (que inclou el gran personatge Yuki), el Clan Creator de Majima i els Toylets de SEGA.

 

Shenmue I & II: el clàssic de Dreamcast, apareix per primera vegada en PlayStation 4 amb Shenmue I & II. Aquest joc pioner del seu gènere ofereix una èpica història de venjança amb un món obert únic. Amb aquest rellançament completament nou en consoles, una nova generació de jugadors podran experimentar un dels millors jocs de la història.

 

World of Warcraft: Battle for Azeroth: Azeroth ha pagat un alt preu per acabar amb la croada de la Legió. Innombrables herois han caigut i el propi món va resultar ferit per l’espasa de Sargeras… i existeixen altres problemes, que podria ser fins i tot més difícil de reparar. Explorar dos regnes mítics, reclutar races aliades, saquejar les illes del Mare Magnum, etc.

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc a la nostra botiga!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/4″][product id=»25915″][/vc_column][vc_column width=»1/4″][product id=»25921″][/vc_column][vc_column width=»1/4″][product id=»25949″][/vc_column][vc_column width=»1/4″][product id=»25955″][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment