Ja estan disponibles en Compsa Online: Captain Toad: Treasure Tracker, Octopath Traveller per N-Switch i Red Faction Guerrilla Remastered per PS4.

 

Captain Toad Treasure Tracker: El videojoc on Toad pot interactuar amb el seu entorn movent peces, llançant naps, tocant peces movibles amb la pantalla tàctil, usant cireres multiplicadores i explorant zones amagades fins a trobar l’estrella de torn.

 

Octopath Traveller: El videojoc de Square Enix per Switch aposta per conservar l’essència més tradicional de les aventures de rol: bona història (explicada a través de vuit personatges), combats de dificultat ajustada que no es resolen mai per força bruta, sinó trobant les debilitats dels nostres enemics, i un inspirat apartat audiovisual.

 

Red Faction Guerrilla Remastered: El videojoc de Volition, Xarxa Faction Re-Mars-tered inclou tots els continguts addicionals de l’original, conserva les seves maneres multijugador, millora les textures i afegeix nous efectes visuals perquè l’experiència de joc sigui més espectacular.

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc a la nostra botiga!

[product id=”25678″]
[product id=”25683″]
[product id=”25688″]

Leave A Comment