Ja estan disponibles en CompsaOnline: Harvest Moon: La luz de la esperanza Special Edition per PS4 i Nintendo Switch, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy i LEGO: Los Increíbles.

 

Harvest Moon: La luz de la esperanza Special Edition per a PS4 y Nintendo Switch: A la recerca d’un nou començament i de nous entorns, emprens un viatge per començar amb la teva nova vida. Desafortunadament el clima té diferents plans, ja que el teu vaixell és copejat per un monsó i s’enfonsa. Et dirigeixes a una petita ciutat portuària en un moment de caos per la tempesta, on una jove doctora anomenada Jeanne et salva la vida. La ciutat està deserta, però mai pots renunciar a un desafiament! Depèn de tu l’ajudar a reconstruir la ciutat i salvar el far, però no serà fàcil.

 

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy:  està de tornada! I ho fa millorat, encantat i llest per ballar en CrashBandicoot N. Sani Trilogy. Crash Bandicoot N. Sani Trilogy permet als jugadors girar, saltar i recopilar Fruites Wumpa, mentre accepten el desafiament dels reptes èpics i les aventures dels tres jocs Crash, que ho van iniciar tot.

 

LEGO Los Increíbles: és una extraordinària aventura plena de diversió en la qual controles als teus personatges favorits dels Increïbles. Forma equip amb la superheroica família Parr per acabar amb el crim i reviure en forma de LEGO els teus moments favorits de les pel·lícules Els Increïbles i Increïbles 2, i les seves inoblidables escenes.

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc a la nostra botiga!

[product id=”25531″]
[product id=”25529″]
[product id=”25523″]
[product id=”25501″]

Leave A Comment