[vc_row type=»vc_default» content_placement=»middle»][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]

Ja estan disponibles en Compsa Online: AO International Tennis, Sega Mega Drive Classics, Street Fighter 30th Anniversary Collection, Agony, Fallen Legion. Rise to Glory.

 

AO International Tennis: És el joc oficial del Open d’Austràlia. La manera carrera, els tornejos i joc en línia fan que aquest sigui el joc de tennis més profund sobre el Open d’Austràlia que mai s’hagi creat i estableix un nou estàndard pel que un joc de tennis pot oferir als fanáticos.

 

Sega Mega Drive Classics: Arriba a una nova generació de consoles i de jugadors. Més de 50 títols que abasten tots els gèneres, des de clàssics com el Sonic i Streets of Rage 2 fins a  grans RPG’s com Phantasy Star sèries; arcade, shooters o puzles.

 

Street Fighter 30th Anniversary Collection: Per celebrar el 30 aniversari d’una de les sèries de videojocs més populars de tots els temps, Capcom ha anunciat l’homenatge definitiu al arcade de Street Fighter amb StreetFighter 30 th Anniversary Collection. La col·lecció ressalta el passat de la sèrie en una antologia de 12 títols icònics amb el perfecte equilibri arcade, entre els quals s’inclou l’original Street Fighter.

 

Agony: Una experiència de terror en primera persona per a PS4, que recrea alguna de les seqüències més dures que hem vist en un videojoc. Un “survival horror” que ens trasllada al mateix infern. Sobrepassa els límits de la teva ment i explota cada ombra per amagar-te i sobreviure. Posa a prova els teus nervis d’acer i aventura’t en els abismes del inframundo.

 

Fallen Legion. Rise to Glory: Aquesta versió adaptada inclou nous continguts, ajustos i millores, i ens porta un fosc món en ruïnes, i ens convida a encarnar a la Princesa Cecille, dirigent d’un poderós exèrcit, i responsable de la destinació de Fenumia. El joc usarà una mecànica de rol clàssica, potenciada amb elements dels jocs de lluita, donant com resultat un sistema de control únic.

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc a la nostra botiga!

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][product id=»25094″][product id=»25107″][product id=»25099″][product id=»25162″][product id=»25116″][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment