Ja estan disponibles en Compsa Online: Dragon Ball Fighter Z, UFC 3 EA Sports, Monster Hunter World i Shadow of the Colossus.

 

Dragon Ball Fighter Z: Espectaculars enfrontaments sense fi amb els lluitadors més poderosos. Desenvolupat per Arc System Works, DragonBall Fighter Z millora al màxim els gràfics i animi i resulta fàcil d’aprendre però difícil de dominar.

 

UFC 3 EA Sports: Revoluciona els moviments de lluita amb Real Player Motion Tech, una nova tecnologia d’animació que t’ofereix els moviments més fluïts i amb millor resposta de tots els jocs esportius.

 

Monster Hunter World: Posant-se en la pell d’un caçador, els jugadors han d’embarcar-se en una expedició a un continent recentment descobert conegut com ‘el nou món’. Hauran d’afrontar missions en les quals descobrir més sobre aquesta misteriosa terra.

 

Shadow of the Colossus: Un dels videojocs més aclamats i aplaudits de tots els temps, reneix per a una nova generació en PlayStation4. Amb gràfics millorats i millor rendiment, la icònica aventura s’ha renovat de forma espectacular i ara és més impressionant que mai.

[product id=”24302″]
[product id=”24440″]
[product id=”24308″]
[product id=”24452″]

Leave A Comment