Tenim la consola PS4 Pro i la consola PS4 Slim, les dues inclouen el joc FIFA 18 i una subscripció PS Plus per 14 dies, perquè puguis experimentar una experiència PS Plus. T’expliquem algunes característiques d’aquestes dues consoles cada vegada més millorades i potents:

 

La consola PS4 Pro ens porta gràfics espectaculars: Aquells que posseeixin televisors 4K podran gaudir d’una experiència visual de major qualitat , aconseguit una resolució 4K1, així com una més ràpida i estable freqüència de frames. Aquells usuaris que disposin de televisors HD podran gaudir d’una jugabilitat millorada en títols de PS4 aconseguint una resolució de 1080p amb una freqüència de frames major i més estable.

Màxim rendiment: El doble de potència (Comparat amb el model anterior de PS4) amb una increïble combinació de qualitat visual i execució en una consola.

Share and play i remote play millorats: Comparteix o executa en streaming els teus jocs amb una resolució mínima de 1080p i 60fps estables.

 

La consola PS4 Slim ens porta un meravellós redissenyo: Una consola més fina i lleugera amb un estilitzat nou disseny que tanca una potent PlayStation 4 en el seu interior.

Tecnologia High Dynamic Range (HDR): Les imatges són més realistes, impactants, viscudes i més pures del que un ull humà és capaç de veure al món real.

Interfície: Ràpida, personalitzada i fàcil de compartir, connectar i jugar amb amics.

Característiques exclusives de PS4: Millores i innovacions per al joc com el Remote Play i Share Play.

Dues consoles, una família PS4: Connecta’t amb els teus amics entre consoles PlayStation 4 Pro i PlayStation®4 i enganxa’t a la major comunitat de jugadors online amb PlayStation Plus4.

 

FIFA 18 té un sistema d’animació totalment nou que posa a la disposició del jugador una capacitat de resposta sense precedents i la personalitat del futbolista: Cristiano Ronaldo i altres jugadors de talla mundial es controlen i es mouen de la mateixa forma en què ho farien sobre el terreny de joc real.

El control dels jugadors, en combinació amb els nous estils d’equips i posicionament, et proporcionen les eines per crear moments emocionants per tot el món enmig de les atmosferes més immersives. El joc del món també et permet viatjar pel globus amb Alex Hunter en El Camí: el retorn de Hunter, al costat d’un elenc de personatges famosos com Cristiano Ronaldo i altres estels europeus del futbol.

A més, FIFA Ultimate Team presenta les ICONES DE FUT: Ronaldo Nazário i més llegendes del futbol arriben a FIFA 18.

 

Anem! compra-ho ja en compsaonline

[product id=”23190″]
[product id=”23197″]

Leave A Comment