T’expliquem una mica els avantatges de WordPress 5.0 i et recordem que a CompsaOnline som programadors de WordPress, t’ajudem a actualitzar el teu web i t’ensenyem a usar-la

WordPress 5.0 «Bebo» el nou editor de la teva pàgina web amb grans canvis. Aquest editor basat en blocs és el primer pas cap a un nou i emocionant futur amb una experiència d’edició optimitzada en el teu lloc.

Tindràs més flexibilitat en la forma en què es mostra el contingut, ja sigui que estiguis construint el teu primer lloc, renovant el teu blog o escrivint codi per guanyar-te la vida.

El nou editor basat en blocs no canviarà la forma en què els teus visitants veuen el contingut.

El que farà és permetre’t inserir qualsevol tipus de mitjà en un instant i reorganitzar el contingut.

Cada peça de contingut estarà en el seu propi bloc per facilitar els canvis.

Si ets més d’HTML i CSS, llavors els blocs no s’interposaran en el teu camí. WordPress està aquí per simplificar el procés, no el resultat.

Aquesta nova experiència d’edició proporciona un tractament més consistent tant del disseny com del contingut.

Si estàs creant llocs pots usar blocs reutilitzables. Això et permet afegir nou contingut a qualsevol moment, mantenint un aspecte coherent.

En CompsaOnline tenim molts anys d’experiència com a programadors de WordPress i amb aquesta nova versió podem crear pàgines web més optimitzades.

T’actualitzem la teva pàgina web a aquesta nova versió de Wordpress 5.0, sense perill que deixi de funcionar per culpa de plugins o temes no compatibles.

També t’ajudem perquè puguis fer canvis i entendre millor la teva pàgina web.

Prova-ho ja i actualitza la teva pàgina web, i recorda que et podem ajudarMés informació a WordPress.org  | “WordPress 5.0 «Bebo»”

Leave A Comment