Arriba a CompsaOnline la PS4 Pro edició limitada God Of War. Aquesta consola, desenvolupada per Sony et proporciona una experiència d’entreteniment única. Podràs jugar a un altre nivell, amb millors gràfics i major fluïdesa, al mateix temps gaudiràs de les teves pel·lícules i sèries favorites de Netflix i altres app similars. Amb aquest pack et portaràs una PS4 Pro Edició Limitada i el God of War.

Ara més potent la PS4 Pro, ofereix uns gràfics amb gran intensitat i nivell de detall. A més les accions pròpies de cada joc són molt més fluïdes ja que la velocitat del fotograma és major i més estable.

Ultra resolució per no deixar-te res. Si disposes d’un televisor 4K podràs gaudir dels teus jocs com no ho havies fet abans. Aquesta elevada resolució t’ofereix unes imatges de gran nitidesa i amb gran riquesa de matisos, fins i tot en els detalls més minúsculs.

Amb el joc de God of War, podràs entrar en una aventura complexa i desconeguda en la qual exploraràs una versió alternativa d’una història clàssica. Uneix-te a Kratos en un profund viatge de reflexió, creixement, violència i el desig de convertir-se en un home millor pel seu fill. En un món de monstres, dracs i déus, el pes de la responsabilitat recau sobre les teves espatlles.

Leave A Comment