• L’actualització acumulativa KB4535996 causa problemes de connexió a Internet.
  • Microsoft ha promès un pegat per solucionar la decisió, però no estarà disponible fins a mitjans de juliol.
  • Si ets dels usuaris afectats, pots desinstal·lar-te aquesta actualització acumulativa des d’ajustos i dins de la pestanya d’actualització i seguretat.

Curiosament, aquests errors no procedeixen de l’última actualització acumulativa de Windows 10 que ja és per si portava una sèrie d’errors relacionats amb problemes d’àudio i pèrdua de dades. En aquesta ocasió l’actualització acumulativa afectada és la KB4535996 que pot estar causant errors de connexió a Internet en dispositius amb Windows 10.

 

Després d’instal·lar KB4535996 en un dispositiu Windows 10 amb mòdems LTE de xarxa d’àrea àmplia sense fils (WWAN), és possible que no puguis accedir a Internet encara que l’indicador d’estat de connexió de xarxes (NCSI) en l’àrea de notificació es mostri com connectat “, afirma Microsoft explicant la sentència.

 

Aquesta actualització acumulativa està dirigida a Windows 10 versions 1903 i 1909 que comparteixen una part important del codi. No queda aquí la cosa, perquè Microsoft afegeix que un problema similar de connexió a Internet podria experimentar també en la versió Windows Server 1903 i Windows Server 1909.

No només connexió a Internet, sinó que també aquesta actualització acumulativa afecta Windows 10 Pro Education que rep una edició Windows 10 Education genuïna en activar la llicència.

 

Si ets dels usuaris afectats, el recomanable és que vagis a actualitzacions i seguretat de Windows 10, i desinstal·lar aquesta actualització acumulativa, donat que els de Redmond no tenen previst llançar un pegat per a aquest problema fins a mitjans de juliol.

 

Notícia Original Computerhoy | “Aquests són els nous Errors reconeguts per Microsoft en una actualització de Windows 10

Leave A Comment