S’acosten novetats per WhatsApp després de l’estiu , unes característiques que van a potenciar l’ús de l’aplicació i que segur et van a encantar.

S’espera que després d’agost comencem a rebre noves actualitzacions de WhatsApp que incloguin característiques que ens van fer la vida més fàcil. Si bé durant els últims mesos hem rebut certes novetats que han anat molt bé a l’aplicació, serà a partir de setembre quan rebrem funcions molt demandades.

A continuació anem a enumerar les novetats que arribaran a WhatsApp després de l’estiu, i t’explicarem de què tracta cadascuna d’elles perquè les tinguis en compte.

Aquestes són totes les novetats de WhatsApp que et trobaràs a la tornada de vacances:

Mode fosc
Gràcies a la manera fosc, comptarem amb un esquema de colors on prevaldria el fons en color negre o gris fosc, fent que la nostra vista es cansi menys i evidentment pensat per utilitzar aquesta manera quan tinguem la vista cansada o estiguem utilitzant l’aplicació amb poca llum, ideal per a les nits.

WhatsApp
Tot sembla indicar que els usuaris de iOS podran utilitzar aquesta característica amb l’estrena d’iOS 13 , mentre que els usuaris d’Android ho tindrien llest una miqueta després, possiblement a l’octubre.

Missatges de veu consecutius
Si alguna vegada t’han enviat diversos missatges de veu consecutius, hauràs hagut de prémer un a un per escoltar-tots. D’aquesta manera, els missatges de veu s’aniran executant de manera automàtica un darrere l’altre fins que nosaltres ho pausemos o acabin de reproduir-tots.

Podràs utilitzar WhatsApp Web sense el mòbil
WhatsApp Web
Estaria en desenvolupament una aplicació universal que ens permetria fer ús de WhatsApp web sense dependre de la versió que tinguem en el nostre dispositiu mòbil.

Prèvies dels missatges d’àudio
Si som nosaltres els que vam enviar un missatge d’àudio, podrem escoltar abans d’enviar per estar segurs que realment el receptor rebrà el missatge adequat.

Comparteix el teu estat de WhatsApp a Facebook
Amb la integració de totes les aplicacions de Facebook entre si, aviat podem compartir el nostre estat de WhatsApp en el nostre perfil de Facebook. D’aquesta manera els amics que tinguis a Facebook sabran el que penses i sents també a través de WhatsApp.

Una nova barrera de seguretat
seguretat WhatsApp
Es permetria autenticació per empremta o fins i tot FaceID per desbloquejar l’aplicació. D’aquesta manera si alguna vegada ens roben el telèfon, en lladre mai podrà accedir a les nostres converses. Si el teu telèfon no és compatible ni amb empremta dactilar ni amb FaceID, no podràs utilitzar aquestes característiques.

Els millors, sempre dalt
Aquells contactes amb els que feu servir el xat de manera molt més regular, sempre estaran a la part superior de la finestra de xat. D’aquesta manera mai et tornaràs a perdre aquest missatge interessant del teu millor amic per haver estat una mica avall a la finestra de xat.

Codis QR
Cadascun dels contactes comptaria amb un codi QR, ideal perquè puguem afegir a altres persones sense necessitat d’afegir-la mitjançant el número de telèfon . D’aquesta manera, si coneixes algú en una festa, simplement amb ensenyar el seu codi QR de WhatsApp podràs afegir.

Aquestes són algunes de les novetats que arribaran després de l’estiu a WhatsApp , encara que potser alguna d’elles s’acabi retardant una mica més.

Leave A Comment