Aquests són els antivirus gratuït que són la millor alternativa a Avast. Si no voleu utilitzar aquest prestigiós antivirus gratuït, us deixem 06:00 alternatives que protegiran el vostre equip davant de qualsevol amenaça.

Lluny van quedar aquests temps en què necessitàvem, sigui com sigui, instal·lar el millor antivirus possible en el nostre equip per mantenir-lo protegit, o creure que ho teníem protegit.

A causa de la velocitat de la xarxa i a les pròpies actualitzacions, els virus i altres malware sempre anaven per davant dels antivirus. No obstant això, això va acabar i ara tenim molt bons antivirus gratuït i completament segurs.

 

Els antivirus han hagut d’evolucionar per poder donar suport a les necessitats dels usuaris, i en un profund procés de renovació, que ha acabat amb uns i enaltit a uns altres, molts s’han passat a sistema de negoci freemium amb opcions premium que res tenen a veure amb el malware, sinó amb els serveis.

I és que, actualment podem fer-nos amb el millor antivirus gratuït i no haver de preocupar-nos pel malware en absolut, ja que estarem completament protegits.

 

Això sí, cal tenir en compte que sempre hi pot haver un malware que se salti la protecció, bé perquè sigui d’última generació o perquè hem fet una bestiesa amb l’equip i li hem obert la porta a l’virus. I, a continuació, anem amb els millors antivirus gratuït com a alternativa a Avast. Això sí, hem de parlar de el protagonista d’aquesta llista.

Avast, un dels millors antivirus gratuïts

Per què posem el focus en Avast? La resposta és senzilla. I és que, segons les proves que es van realitzar al laboratori d’AV-Test, Avast Free Antivirus 2018 és dels millors que podem descarregar. El motiu és que el seu motor és molt potent i manté el nostre equip completament protegit davant les amenaces.

 

A més, té una versió de pagament que inclou un munt d’opcions per gestionar el nostre equip, tot i que fins i tot la versió gratuïta compta amb funcions que en altres són de pagament. Avast Free Antivirus 2018 és, com el seu nom indica, gratuït, està disponible per a Windows i Mac i, a més del motor que monitoritza l’equip en temps real, té opcions com la manera joc per desactivar notificacions i ” enviar ” tots us recursos a el propi joc.
Com diem, és un dels millors antivirus gratuïts, i tot seguit anem amb les millors alternatives a Avast (si no voleu, o podeu, instal·lar-pel motiu que sigui) que podeu trobar per a Windows i Mac.

Windows Defender

Quan parlem dels millors antivirus gratuïts, sempre solem anar-nos a antivirus que cal descarregar, instal·lar i que són d’empreses independents.

No obstant això, si utilitzeu Windows ja teniu, de sèrie, un gran antivirus gratuït. I és que, Windows Defensar és un dels millors antivirus que podem tenir en el nostre sistema.

L’antivirus de Microsoft compleix la màxima de ” cria fama i posa’t a dormir ”, però de forma negativa. I és que, durant anys, Windows Defensar no era una opció a causa del seu consum, ritme d’actualitzacions i al fet que, precisament, no era un bon antivirus. No obstant això, amb Windows 10 s’ha posat al capdavant d’aquesta llista, i ben configurat és una muralla enfront del malware.

No cal instal·lar-lo, ja que ve al costat de el sistema operatiu, i amb cada actualització es millora el seu rendiment més i més. El millor és que l’impacte en el rendiment és baixíssim, ja que forma part de l’ ” core ” de Windows 10 i, a més, monitoritza tot el que entra en l’equip i ens avisa amb un eficient sistema.

Podem configurar-lo perquè sigui més o menys lax, però la realitat és que és una de les millors alternatives a Avast i, a sobre, no cal descarregar-lo.

Abans parlem d’AV-Test com a font per assegurar que Avast és un dels millors antivirus gratuït, i ells mateixos han validat això: Windows Defensar és un gran antivirus contra malware i ransomware, de manera que no necessitem un altre antivirus.

Avira Antivirus

D’acord, pot ser que si heu estat usuaris d’anteriors Windows Defensar, abans de Windows 10, receléis de el nou i vulgueu instal·lar un altre antivirus.

 

No passa res, hi ha més antivirus gratuït de qualitat, i Avira Antivirus és dels més populars. La versió de 2018 s’ha redissenyat per consumir menys recursos i fer una millor gestió dels disponibles, analitzant el sistema amb el seu potent ” motor híbrid ”. Això vol dir que Avira Antivirus compta amb una base de dades pròpia per detectar les amenaces més freqüents, però també s’utilitza de forma activa el núvol per analitzar les amenaces i estar sempre a l’última.

 

Com funciona aquest sistema d’anàlisi? Quant Avira troba un arxiu sospitós, automàticament ho analitza amb la seva base de dades com a referència, però si no troba res, i segueix pensant que és sospitós, el ” manta ” al núvol per confrontar les dades de l’arxiu amb els quals hagi allà guardats, que s’actualitzen de forma molt més ràpida.

 

A més, també actua sobre troians, ransomware i phising, dues de les formes més esteses actualment per infectar equips i, en definitiva, molestar. Per mèrits propis, Avira Antivirus 2018 és una de les millors alternatives a Avast i, a més, un dels millors antivirus gratuïts.

Antivirus de Tencet, el gran desconegut

Tenim un altre d’aquests antivirus que compten amb la puntuació perfecta d’AV-Test des de fa mesos. Tencent no és només una empresa xinesa gegant que controla gran part de l’mercat dels videojocs en aquell país (i fora d’ell), sinó que té una altra sèrie de serveis, com l’antivirus o la plataforma WeChat, entre altres (i sí, és la mateixa que va a restringir el temps de joc d’una manera força bèstia).

 

L’antivirus de Tencent és un dels millors antivirus gratuït que podem descarregar i, com diem, és un dels millors de 2018. La seva interfície és simple i intuïtiva (i si feu servir Windows Defensar, us sonarà) i ens protegeix enfront del bàsic : malware.

 

Això sí, també té altres motors capaços de supervisar enllaços i cerques de manera automàtica per protegir-nos en temps real. A més, una cosa que es valora molt positivament és la petita quantitat de falsos positius en què incorre.

 

Sens dubte, tot i que no és dels més coneguts per aquí, és una de les millors alternatives a Avast.

AVG Antivirus Free 2018

Ho trobaves a faltar? AVG Antivirus Free 2018 és un dels millors antivirus gratuït i una de les grans alternatives a Avast Free Antivirus 2018. AVG és un dels antivirus més populars gràcies a la seva senzilla interfície, però també al seu potent motor.

 

I és que, la versió de 2018 ha fet un salt qualitatiu que converteixen AVG Antivirus Free 2018 en un dels millors antivirus gratuït que res ha d’envejar a les opcions de pagament. El seu motor de detecció treballa en temps real i, tot i que no fa servir un sistema tan avançat com el núvol, si és capaç de posar, immediatament, en quarantena a un arxiu sospitós.

 

Tots els seus processos són automàtics i, a més, és capaç de supervisar els arxius ocults i adjunts en el correu. Aquesta és una de les majors preocupacions dels usuaris, i la bona notícia és que tota la gestió per trobar malware ocult en el correu es realitza de forma automàtica.

 

Com a punt extra, el AVG Antivirus Free 2018 compta amb una interfície pensada perquè qualsevol perfil d’usuari es senti còmode.

Bitdefender

Per què no dir-ho, AUTOPILOT és un nom que mola, i molt. Per això Musk va posar aquest nom al seu sistema de conducció autònoma per als Tesla i, també, Bitdefender té el seu AUTOPILOT. I sí, és una de les millors característiques que podem trobar en un antivirus, i el que converteix a Bitdefender en unes de les millors alternatives gratis a Avast.

 

Com altres antivirus, Bitdefender compta amb una variant de pagament que afegeix diferents opcions, però la versió gratuïta d’aquest antivirus ja és prou potent com perquè no hàgim de preocupar ni per instal·lar a complementària.

El seu motor d’amenaces en temps real protegeix contra virus i malware i ha estat catalogat per AV-Test com el millor antivirus, amb una puntuació perfecta per al seu sistema de reconeixement i actuació enfront d’amenaces. Té sistema antiphishing i també analitza els URL que puguin resultar sospitoses. És un dels millors antivirus gratuït i una de les millors formes de mantenir el vostre equip protegit.

Una cosa més ... Kaspersky gratis

Antes de terminar esta lista de los mejores antivirus gratis como alternativa a Avast, queremos señalar que Kaspersky tiene versión gratuita, y es un gran antivirus si solo queremos … bueno, lo que buscamos cuando adquirimos un antivirus.

Es diu, la suite de Kaspersky és molt completa i, encara que no tinc més que els serveis bàsics, val molt la pena. Kaspersky és un d’esos antivirus de probada eficiència. És molt conegut pel nivell de seguretat que aporta i perquè es va passar al model freemium fa relativament poc. I és molt, molt bo.

En la suite gratuïta tenim tot el que necessitem per protegir el nostre equip, com un potent antivirus, un sistema anti spyware i anti phishing, però també no protegim davant els correus fraudulents. Es dir, és una potent eina que es nutreix de la seva base de dades i el nube per a protegits.

Així doncs, ja coneixes unes quantes alternatives alternatives gratis a Avast, uns antivirus totalment gratuïts que en la majoria d’ocasions tenen versions amb pagament que no ofereixen més protecció, sinó diferents serveis addicionals.

Notícia Original: ComputerHoy

Leave A Comment