Ja està disponible la pàgina web informativa de Google sobre el coronavirus, una iniciativa recolzada pel president nord-americà Donald Trump, i en l’esforç de la tecnològica per oferir informació veraç i fiable sobre aquesta pandèmia.

 

Si bé comptem amb pàgines web o mapes informatius sobre el brot del coronavirus dels que ja t’hem estat parlant, estava pendent que el gegant tecnològic Google finalment s’atrevís a llançar l’esperada pàgina web informativa sobre el coronavirus, que ja està disponible des de la passada matinada.

 

Pots accedir-hi a través de la següent pàgina, tot i que cal aclarir que de moment únicament està disponible en anglès i amb dades recollides de les autoritats nord-americanes amb un enfocament global. Tot i això, hi ha confirmació que durant els pròxims dies es llançarà una versió completament en castellà, i amb fonts nacionals…

 

 

 

A la part esquerra de la pàgina comptem amb un seguit d’accions que vénen a ser dreceres d’accés a la resta de la pàgina. Tenim diverses capsetes d’informació o ginys on podem trobar els símptomes, la prevenció i possibles tractaments del coronavirus. També hi ha enllaços a pàgines governamentals oficials de salut (de moment només EUA i global), una col·laboració molt àmplia amb l’Organització Mundial de la Salut, un mapa global amb infectats, termes de cerca, i recursos de tota mena relatius a la quarantena, o a treballar des de casa.

 

D’aquesta manera, es tracta d’una pàgina dirigida a qualsevol lector d’Internet, no només curiosos, sinó també educadors, professionals i empreses. Caldrà esperar a la disponibilitat de la pàgina en castellà, on ja suposadament trobarem enllaços als nostres propis organismes de Salut.

 

Tot i l’esforç de moltes tecnològiques per mantenir ben informada a la població, no hi ha encara cap organisme que pugui proporcionar l’accés a les proves ni a nova infraestructura d’atenció mèdica quan els serveis nacionals estiguin col·lapsats.

 

A més de la pàgina web, si en el cercador de Google inclous un terme de cerca relacionat amb el coronavirus, apareixerà una capseta informativa (ara sí en castellà) amb diverses pestanyes mostrant un resum de la pandèmia, enllaços a organismes nacionals i internacionals sobre salut, els símptomes més comuns, prevenció i possibles tractaments.

 

 

Notícia original de Computerhoy | “Aquesta és la web informativa de Google sobre el coronavirus i que hauries de veure”

Leave A Comment