WhatsApp és l’aplicació més utilitzada per gran part dels usuaris, és estrany que algú no la tingui instal·lada al mòbil i fins a la gent més gran la fa servir habitualment. De la mateixa manera, cada vegada s’envien més memes, fotografies i llargs vídeos. ¿Anem de festa? Vam gravar un vídeo, vam treure vint fotos i vam gravar cinc missatges d’àudio. ¿El nadó comença a caminar? Es grava i mana a tots els familiars.

 

No obstant això, no tots els mòbils estan preparats per guardar megues i megues de vídeos i imatges. Si WhatsApp funciona amb gairebé tots els telèfons -fins al 8110 de Nokia pot arrencar-, no tots poden guardar l’historial amb els seus arxius. Per això convé fer una neteja de tant en tant.

 

Per esborrar l’historial i fer una bona neteja sense haver d’anar eliminant arxiu a arxiu per les carpetes, pots utilitzar programari com Cleaner For WhatsApp, que pots trobar a Google Play a través d’aquest enllaç.

 

Com es pot entendre només amb llegir el seu nom, aquest programa s’encarrega d’eliminar els arxius de WhatsApp per tornar a tenir emmagatzematge al telèfon, ja que si no els esborrem, segueixen quedant-se al telèfon.

 

Quan s’instal·la l’aplicació, només obrir-la t’informa de l’espai que ocupen el material de WhatsApp que tenim descarregat al telèfon, des de les fotografies a les notes d’àudio. També informa sobre si hi ha material duplicat i es pot configurar en un parell de minuts perquè esborri automàticament el que desitgem sense haver d’entrar constantment en l’aplicació.

 

 

El millor de l’aplicació és que després d’haver configurat no hi ha necessitat d’entrar-hi, de manera que també se li pot instal·lar a algú que et reclami de forma habitual perquè es queda sense espai al telèfon. Cleaner For WhatsApp és fàcil i eficaç, així que pot ser la teva solució per eliminar els arxius de WhatsApp.

 

 

Notícia original ComputerHoy  | “Allibera tot l’espai que WhatsApp està ocupant al teu mòbil.”

Leave A Comment