Per a molts usuaris, fer servir WhatsApp al PC és una opció útil i necessària en el seu dia a dia, encara que malauradament la versió web que està actualment disponible deixa molt a desitjar, especialment perquè t’obliga a tenir una pestanya oberta al navegador, amb la molèstia que això comporta.

Per sort, hi ha altres formes de fer servir aquesta aplicació que no són WhatsApp web . Parlem concretament de les aplicacions oficials i no oficials per accedir a WhatsApp des de l’ordinador, alguna d’elles realment completes i disponibles en tots els sistemes operatius.

L’aplicació oficial només està per a Windows i macOS , encara que per sort hi ha desenvolupadors independents que l’han inclòs en altres apps de missatgeria multiplataforma, així que també pots usar-la en Linux sense massa problemes.

 

Si ets dels que es passa tot el dia enganxat a WhatsApp i prefereixes escriure amb teclat físic, aquest petit truc et va a ajudar, si és que no ho coneixies ja.

Això sí, tingues especial cura amb l’ordinador en el qual instal·lar aquestes apps, ja que si deixes la sessió iniciada qualsevol persona amb accés físic al PC podrà veure totes les teves converses, fotos i vídeos.

Si vols entrar a WhatsApp des d’un ordinador amb Windows o macOS , ho tens molt fàcil. Ja hi ha aplicació oficial, creada per la pròpia companyia i d’absoluta confiança.

Només has de fer clic en aquest enllaç per anar a la pàgina de descàrrega. Allà baixaràs un arxiu de tipus .exe a Windows o .dmg en macOS. És el fitxer d’instal·lació de l’aplicació.

Un cop la tinguis al teu PC, només has d’entrar, escanejar el codi QR que apareix-hi amb el teu mòbil i llest, hauràs iniciat la sessió al WhatsApp sense passar per la web.

No cal dir que l’app és d’absoluta confiança, a diferència d’altres que pul·lulen per les botigues d’aplicacions. Si pots, cenyeix-te a elles o algunes de les que et anem a recomanar a continuació.

Dins el món de les aplicacions Open Source hi ha pràcticament de tot. La immensa majoria del programari d’aquest tipus és gratis i funciona bé, fins i tot millor que altres aplicacions de pagament. Un bon exemple són les dues que esmentem aquí: Franz i Rambox.

Són dues aplicacions que aglutinen desenes d’aplicacions de missatges , com poden ser WhatsApp, Telegram, Slack, Gmail i moltes més. Totes en una i fàcilment accessibles a través d’un panell lateral.

Un cop hagis entrat, només has de seleccionar Serveis i allà fer clic sobre WhatsApp. Després, inicia la sessió igual que ho faries en la versió web.

Aquesta opció és perfecta si per exemple ets un professional que treballa amb diverses d’elles alhora. En lloc d’haver d’instal·lar Telegram, WhatsApp i Slack per separat pots tenir-les totes en una única app.

A més presenten altres finestres: Franz i Rambox estan disponibles per a Linux, igual que per a Windows i macOS. Són amb molta diferència dues de les aplicacions més completes d’aquest tipus.

Leave A Comment