Si ets dels impacients i fins i tot molt atrevit, ja pots descarregar-te el nou Edge basat en Chromium en el teu Windows 10 , encara que tingui uns riscos que et detallem a continuació.

 

Ja sabem que Microsoft està treballant en una nova versió d’Edge basat en Chromium per substituir el seu actual navegador en Windows 10 .

 

Si bé s’espera que aquest navegador no vingui de sèrie fins a la propera gran actualització prevista per a abril de 2020 , ja és possible provar-ho en certs canals interns.

 

Ara s’ha filtrat a la xarxa un instal·lador del nou navegador Edge que ja pots provar en el teu Windows 10, tot i que té uns riscos:

 

  • Si ho instal·les se substituirà per complet la vostra versió actual d’Edge, amb el que et quedaries amb una versió final però no del tot estable.
  • Estaries davant d’una versió filtrada que podria causar-te problemes de funcionament a curt o llarg termini.

Si no t’importa res de l’anterior, pots descarregar a través d’aquesta font externa .

 

De moment aquesta versió, si bé funciona, encara Microsoft no ha afegit perfils de privacitat, ni l’scroll fluid que ja veiem en Edge ni tampoc les col·leccions, i molt menys compta amb major optimització o versatilitat que l’actual que ens ve de sèrie amb Windows 10.

 

La nostra recomanació és que no facis la instal·lació en no ser que tinguis certa experiència per després poder desinstalártela, i tornar a la versió anterior d’Edge.

 

Notícia original ComputerHoy  | “Canviar el teu navegador en Windows pel nou Edge Chromium”.

Leave A Comment