Et diem com funciona la nova recerca avançada de WhatsApp en Android, que et permetrà localitzar qualsevol tipus d’arxiu de l’aplicació a l’instant.

 

Ja està disponible per a tots l’última actualització per WhatsApp en Android que ens porta l’anhelada recerca avançada, i de la qual ja han estat gaudint els usuaris de iOS des de fa temps.

 

Si t’has actualitzat WhatsApp, ja has de tenir disponible la nova recerca avançada i el seu funcionament és molt senzill, i et ajudem a trobar cada un dels secrets perquè comencis ja a utilitzar-la des del primer moment. Bàsicament la cerca avançada de WhatsApp ens permet accedir als nostres arxius, missatges i imatges d’una manera molt més senzilla utilitzant els nous filtres que s’acaben d’afegir a la caixeta de cerca.

 

Simplement entra a l’aplicació, prem sobre la icona de la lupa, i veuràs que a sota de la caixeta de cerca tens una sèrie d’etiquetes com és la de fotografia, enllaços, àudio, GIFs, vídeos i fins documents.

Pots escriure qualsevol cosa que vulguis buscar i que s’hagi compartit a través de WhatsApp i trobar-la a l’instant, i el més senzill és que si tens clar el tipus d’arxiu que estàs buscant has de prémer sobre l’etiqueta corresponent abans d’introduir el terme de cerca .

La cerca és molt intuïtiva i senzilla d’utilitzar i és ideal per si volem buscar algun tipus d’arxiu en aquestes interminables converses que hem tingut amb els nostres contactes a WhatsApp, inclosos en els grups. Això és especialment útil, perquè si per exemple vols localitzar un document en particular o un enllaç a una pàgina web que et van compartir fa temps, ara serà molt més senzill a l’tenir aquest tipus de filtres de cerca. Podem navegar a través de tots els resultats arrossegant el nostre dit sobre la pantalla.

 

També podem limitar les cerques a un fitxer enviat o compartit per un contacte en particular, i això es fa simplement començant a escriure el nom d’aquest contacte tal com el tenim guardat a l’agenda i seleccionar després l’etiqueta corresponent a aquesta persona.

Notícia original ComputerHoy

Leave A Comment