Us expliquem com es fan captures de pantalla de converses de WhatsApp a pantalla completa en iPhone i Android, i no només en WhatsApp, també en qualsevol altra aplicació i en pàgines web.

 

Podem pensar que les captures de pantalla estan limitades al que es mostra a la pantalla en aquest moment, però … què passa si us diem que podeu capturar tot el vertical d’una conversa de WhatsApp, o una pàgina web sencera.

 

Hi ha aplicacions específiques per a això, i us presentem les millors aplicacions per fer captures de pantalla de converses de WhatsApp a pantalla completa en uns pocs passos i de manera molt, però que molt, senzilla.

 

 

Com fer una captura a pantalla completa de WhatsApp en Android

 

Com sempre, davant la manca d’opcions natives (encara que s’agraeix que molts fabricants ja incloguin un gravador de vídeo en pantalla), cal recórrer a aplicacions, i la millor aplicació per treure captures a pantalla completa en WhatsApp és, sense cap dubte, Longshot.

 

A través d’aquest enllaç podeu descarregar l’aplicació, que és lleugera i molt, molt fàcil d’utilitzar. Aquesta aplicació no només ens permet treure captures de pantalla completa de WhatsApp, sinó també a una pàgina web o al que sigui que tinguem a la pantalla del mòbil, com Twitter o el mur de Facebook.

 

Per utilitzar Longshot, l’únic que hem de fer és entrar a l’app i seleccionar una de les dues opcions que tenim.

 

 

Si comencem per la primera, s’afegeix una icona a la pantalla (després de donar permisos de sistema) i hem de prémer ” Start ” just quan vulguem que comenci a capturar. Si tenim l’auto-scroll activat, capturarà fins al final de la pàgina, o fins que premem fora de la línia vermella que es dibuixa a la pantalla.

 

 

Això és molt útil per capturar converses de WhastApp o de Twitter, però si volem capturar una pàgina web a pantalla completa, el que hem de fer és triar la segona opció. S’obre el navegador i hem de seleccionar de manera manual el punt d’inici i el de final de la captura.

 

Així de fàcil és fer una captura a pantalla completa de WhatsApp o del web en un mòbil Android. Ara, anem a veure què tenim en un iPhone.

 

App per capturar tota la conversa de WhatsApp a iPhone

 

A Android hi ha diverses aplicacions per fer una captura d’una conversa completa de WhatsApp, i gratuïtes, però en iOS la cosa canvia. El catàleg és més reduït i, a més, cal pagar. Una de les millors aplicacions per treure captures de WhatsApp a pantalla completa és Picsew.

 

Es tracta d’una aplicació molt senzilla d’usar i ens permet treure captures a pantalla completa tant de WhatsApp com d’altres aplicacions que tinguin scroll en horitzontal. Podeu descarregar-a través d’aquest enllaç i el seu preu és de 49 cèntims.

 

 

Una altra opció és Tailor. No és una app que tregui una gran captura de forma automàtica, com les altres dues que us hem mostrat, sinó que ens permet unir en una sola imatge diverses captures de pantalla que realitzem de forma manual. L’únic que hem de fer és treure les captures de forma ” tradicional ” i introduir-les en l’aplicació.

 

Automàticament, les uneix en una sola, corregint les vores. Això sí en la versió gratuïta hi ha marca d’aigua. Amb això, ja teniu el que heu de saber per fer captures de pantalla de converses de WhatsApp a pantalla completa.

 

Ara, a treure-li partit!

 

Notícia original ComputerHoy  | “Así se hacen capturas de conversaciones de WhatsApp a pantalla completa”

 

Leave A Comment