L’última actualització mensual de Windows 10 segueix creant problemes. Un dels últims que s’ha detectat és una fallada en el menú d’inici que impedeix als usuaris obrir-lo.

Com ja hem dit en altres ocasions, actualitzar Windows 10 és com anar en una muntanya russa i està carregat de perills i emocions. I és que, tot i que cada actualització soluciona molts bugs, malauradament també sol venir acompanya de nous problemes.

L’actualització de Windows 10 d’aquest mes de setembre no és una excepció. Un dia després que fos alliberada molts usuaris es van queixar que de havia espatllat la manera Suspendre en molts equips. Però això no era tot: més tard, els usuaris també han informat de problemes d’inici de sessió, error temporal en el perfil d’usuari, pantalla blava de la mort i altres errors menors.

 

Ara, un bon nombre de persones ha començat a reportar un nou error de Windows 10 que està interferint de manera significativa en l’ús de l’equip. D’acord amb els informes dels usuaris, l’actualització de setembre ha trencat l’accés a menú d’inici i a centre d’activitats.

Tal com assenyalen els afectats, el que passa és que el menú no es desplega a l’fer clic al botó d’inici, i l’única manera que torni a funcionar consisteix a desinstal·lar el pegat KB4571756 que es va instal·lar el passat 8 de setembre.

Segons expliquen en Windows Latest, el que passa és que aquest pegat ve amb un canvi ocult que té la finalitat de millorar l’experiència d’ús de la tablet per als equips convertibles o híbrids. Però aquesta modificació està afectant també als usuaris d’ordinadors normals, bloquejant l’accés a menú d’inici i a centre d’activitats des del botó d’inici.

 

De moment, Microsoft no ha llançat una solució per a aquest problema, de manera que si ho estàs patint l’únic que pots fer és desinstal·lar el pegat o utilitzar la funció de restaurar sistema.

Noticia Original: ComputerHoy

Leave A Comment