A CompsaOnline som experts en plataformes web i núvol d’alta escalabilitat 🚀. Amb una especialització en escalabilitat, oferim solucions per a entorns web que brillen per la seva flexibilitat i rendiment excepcionals.

👉Tens a la teva disposició una plataforma base que assegura la disponibilitat constant dels teus serveis. Ja sigui perquè necessitis augmentar els recursos de les màquines o desplegar servidors temporals.

El nostre servei de balanceig de càrrega d’alta disponibilitat et permet dirigir de manera intel·ligent el tràfic als teus servidors frontals. A més, pots personalitzar el tipus de balanceig que desitges, configura tests de salut i estableix persistència segons les teves necessitats. ✨

✅Tant si treballes amb Linux com amb Windows, les nostres arquitectures s’adapten.

I si parlem de fiabilitat, també et podem oferir la configuració d’un clúster de base de dades a la capa de backend, fins i tot connectant-lo amb l’entorn físic per a una alta disponibilitat completa. 🔒

Som aquí per ajudar-te a triar la millor arquitectura per al teu cas específic. I si requereixes certificats SSL, nosaltres ens en fem càrrec.

Contacta amb nosaltres per una solució web i de núvol que et portarà cap a un nou nivell. 🌐