El telèfon mòbil s’ha convertit en una eina indispensable en el dia a dia, i si bé és cert que alguns estudis apunten cap a patrons de conducta que indiquen que el seu ús no beneficia del tot, un bon ús del mateix ens pot ajudar en moltes facetes de les nostres vides.

Vegem quins són els millors jocs per exercitar la ment des del nostre smartphone.

Lumosity

Lumosity Games

En la gran majoria d’aquests jocs ens tocarà fer un test de rendiment res més registrar-nos, perquè d’aquesta manera, el programa s’ajusti millor a les nostres necessitats. Lumosity compta amb 20 minijocs diferents que van pujant de nivell a mesura que millorem les nostres aptituds.

Descarregar | Android | iOS

Peak

Peak

Igual que Lumosity, només arrencar Peak haurem de realitzar una prova de nivell. En el cas que optem per la versió gratuïta de l’app, tindrem la possibilitat de jugar a tres minijocs cada dia, després dels que se’ns indicarà el nostre nivell de progrés. En el cas que paguem la descàrrega completa tindrem accés il·limitat a tots els jocs i nivells.

Descarregar | Android | iOS

NeuroNation

Neuronation 100571370 Gallery Idge

Aquesta aplicació compta amb 23 exercicis dissenyats per millorar la memòria, la concentració, la intel·ligència abstracta i també l’emocional. Ens permet compartir els resultats amb altres usuaris i també a les xarxes socials, podent també reptar a altres membres de la comunitat.

Descarregar | Android | iOS

Eidetic

Captura De Pantalla 2017 03 25 A Las 19 31 23

Com el seu nom indica, aquesta aplicació fa referència a la memòria eidètica o memòria absoluta. Amb ella podrem potenciar aquesta capacitat a través d’una tècnica anomenada repetició espaiada. Desafortunadament només es troba disponible per a mòbils iOS però és totalment gratuïta per a aquests.

Descarregar | iOS

Elevate

Elevate Ios

Aquesta aplicació només es troba disponible en anglès, però si domines l’idioma saxó (o almenys et maneges amb ell) és una de les més útils en la matèria que trobem disponible a les botigues d’aplicacions. Més de 30 jocs gratuïts disponibles i un calendari de seguiment de progressos que ens recorda que hem d’entrenar cada dia.

Descarregar | Android | iOS

Brain Yoga

Unnamed

Brain Ioga és una aplicació molt més relaxada. Sense test de nivell, sense puntuacions ni cap tipus de pressió ens ofereix un seguit de jocs visuals que resulten molt estimulants i alhora, ens permeten desconnectar i relaxar-nos causa del seu baix nivell d’exigència.

Descargar | Android | iOS

Memorado: Juegos Cerebrales

Memo

Finalment anem amb una aplicació que presumeix d’haver estat desenvolupada per neurocientífics. Compta amb fins a 450 nivells diferents per millorar capacitats com la concentració, la memòria, la lògica o la presa de decisions.

 

Notícia original de Xatakamovil.com “Siete aplicaciones para mantener la mente en forma“.

Leave A Comment