Tot i que les novetats de les últimes versions de Microsoft Office han estat satisfactòries, una d’elles no ha agradat als usuaris. Les eines com Word, Excel o PowerPoint tenen una pantalla inicial que mostra plantilles i documents recents. Per evitar-ho, pots desactivar aquesta opció seguint els següents passos:

A la pantalla d’inici tant de Word, com d’Excel i PowerPoint, tenim accés a un historial de documents recents i a un panell amb plantilles de l’Office que es poden descarregar en línia. Si bé això pot ser útil, en el cas de Word la majoria de la gent no fa servir plantilles i prefereix anar directament al document en blanc. A més, a les plantilles sempre podem accedir-hi des de les mateixes opcions del programa.

Per desfer-te de la pantalla d’inici només has d’obrir l’aplicació d’Office de la que vols eliminar-la, triar qualsevol tipus de document per ingressar a l’editor i després prémer el botó Arxiu per mostrar el menú d’Opcions a la barra lateral.

A la finestra que apareix tria l’opció General a la llista a l’esquerra, i cerca en Opcions d’inici una casella que diu “Mostra la pantalla d’inici quan s’iniciï aquesta aplicació” i desmarca-la. El procés és exactament igual en Word, Excel, PowerPoint i altres.

Si vols tornar a tenir accés a les plantilles predeterminades i al cercador en línia, només has de fer clic en Arxiu i després a Nou i apareixerà exactament el mateix que a la pantalla d’inici, sense haver de veure-ho cada vegada que inicies el programa.

 

Notícia original “Cómo saltarse la pantalla de inicio en Office e ir directo a editar documentos.”

Leave A Comment