La companyia de ciberseguretat russa Kaspersky ha presentat aquest dimarts una versió gratuïta del seu popular programari antivirus. Kaspersky Free no competirà amb les versions de pagament, ja que inclouen funcions extra com a control parental, protecció de pagament, VPN, etc.

Aquesta versió gratuïta té com a objectiu protegir els usuaris “que no tenen 50 dòlars per gastar en un antivirus” per evitar que s’instal·lin antivirus gratuïts, que no solen ser els millors del mercat. Kaspersky assegura que una major base d’usuaris millorarà el seu servei gràcies a una base de dades més gran sobre la qual investigar amenaces.

Es podrà descarregar de forma esglaonada. Primer arribarà als Estats Units i altres països. Al setembre arribarà a Llatinoamèrica i a l’octubre a Europa. Tot i que ja es pot descarregar des del seu web.

La versió inclou totes les funcions bàsiques de protecció de l’antivirus Kaspersky: detecció i protecció en fitxers, email i webs; actualitzacions automàtiques; mode de quarantena, etc. És al seu torn un programa que demandarà menys recursos, ja que té menys funcions.

 

Notícia original de Genbeta.com | “Kaspersky lanza una versión gratuita de su antivirus

Leave A Comment