Notes que la bateria de la teva smartphone aguanta menys que abans. Aquest component va perdent rendiment amb l’ús, però hi ha alguns trucs que pots seguir per evitar-ho. T’expliquem com calibrar la bateria del teu mòbil Android perquè duri més.

 

1: Descarta l’existència de problemes en la bateria

 

Quan parlem de calibrar la bateria ens referim de les tècniques que permeten corregir els errors que es puguin haver produït en el control digital del smartphone. Es tracta d’una tasca de manteniment rutinària que els fabricants recomanen realitzar de manera periòdica. LG, per exemple, suggereix que es dugui a terme una vegada cada tres mesos.

Això sí, perquè les accions aplicades solucionin el rendiment, assegura’t que la bateria no està danyada o té altres problemes. En cas que segueixis els passos d’aquest tutorial i no notis cap millorança en el rendiment de la bateria, dirigeix-te al servei tècnic del fabricador del teu mòbil perquè li facin un cop d’ull.

 

2: Calibrar la bateria en Android sense root

 

Un dels procediments que tens a la teva disposició per calibrar la bateria del teu mòbil Android és la que recomana LG. Aquest sistema es basa en una descàrrega profunda del component i corregeix els errors de control digital que es puguin haver produït.

Per dur a terme aquest procés, segueix els següents passos:

 

  1. Usa la teva terminal fins que la bateria es descarregui per complet.

  2. Una vegada que estigui completament descarregat, espera sis hores més, i després carrega-ho fins que s’ompli la bateria sencera sense encendre-ho.

  3. Després d’aconseguir el 100% de càrrega, deixa-ho connectat al carregador durant dues hores més.

  4. Quan completis aquest procés, la bateria estarà calibrada i podràs utilitzar el teu telèfon mòbil amb normalitat.

 

3: Calibrar la bateria en Android amb root

 

Si la teva Android està rooteado, una altra opció que tens per calibrar la bateria de la teva smartphone és la app “Calibración de batería” que pots descarregar gratis de Google Play. En arrencar la app veuràs els passos que has de seguir, són els següents:

 

  1. Deixa que es descarregui el terminal per complet.

  2. Connecta el mòbil al carregador i realitza una càrrega completa.

  3. Quan vegis que marca el 100%, encén el dispositiu, accedeix a la app i fes clic en el botó Iniciar calibratge.

  4. Durant l’anàlisi, el sistema verificarà que el dispositiu està rooteado. Dóna-li els permisos necessaris i espera al fet que es completi el procés. Quan acabi, la teva bateria estarà calibrada.

 

Notícia original ComputerHoy.com | “Cómo calibrar la batería de un móvil Android para que dure más

Leave A Comment