Com bloquejar un contacte a WhatsApp i que el bloquejat ho pugui percebre

Font de la imatge: Xatakamovil.com

Bloquejar un contacte és molt senzill i idèntic en tots els sistemes operatius mòbils. En primer lloc haurem de cercar a la llista de contactes la persona a la qual volem bloquejar. Seguidament podrem visualitzar tota la informació del contacte, i al final de tot trobem l’opció “bloqueja aquest contacte“. Caldrà que premem aquesta opció i confirmar que aquesta persona no podrà seguir contactant amb nosaltres.

Podem modificar aquesta opció sempre que vulguem, tan sols haurem de seguir els mateixos passos que per bloquejar-lo. De totes maneres, tot i desbloquejar el contacte, mai rebrem els missatges que ens hagi enviat durant el període que ha estat bloquejat.

En el format WhatsApp Web, aquesta opció no està disponible. Per ara tan sols podem silenciar el contacte.

¿Què percep la persona bloquejada?

WhatsApp no notifica aquesta acció al bloquejat. Confirmen que segons la política de privacitat, aquest fet seria una violació de la privacitat d’aquesta persona.

Així doncs per a saber que hem estat bloquejats, caldrà fixar-se en els següents indicis:

  • No mostra l’última hora en línia. Tot i que pot haver desactivat aquesta opció, és el primer indici d’haver estat bloquejats.
  • No arriba el doble tick. Si aquesta persona ha canviat de número mòbil o ens ha bloquejat.
  • No té foto de perfil ni estat. Si no podem visualitzar la foto de perfil ni l’estat de la persona, també és un indici d’haver estat bloquejats. Tot i que, també és possible que el subjecte hagi decidit treure ambdues coses.
  • Invitació a un grup. Aquesta és la prova de foc. Si en convidar a aquesta persona a un grup, no et permet agregar el contacte, o apareix un missatge d’error, has estat clarament bloquejat.
  • Si després d’aquestes opcions segueixes dubtant, l’opció més desesperada és escriure a aquesta persona des d’un altre telèfon mòbil. Si des d’aquest altre terminal, la persona rep el missatge, cal assumir que hem estat bloquejats.
Font de la imatge: Xatakamovil.com

Notícia original de Xatakamovil.com. Veure enllaç Cómo bloquear un contacto en Whatsapp y que percibe el bloqueado.

Leave A Comment