EMAIL

CompsaMail v17 (Correu)

Solucio de correu colaboratiu, ideal, basada 100% al núvol.

 

La nova versió de CompsaMail ve amb més rendiment, opcions personalitzables i sincronització. S’ha millorat el rediment, el suport múltiple i la visualització, entre altres.

 

Podrà sincronitzar qualsevol correu electrònic amb el mòbil o ordinador, així com notes, tasques i aplicacions de calendari. Això es deu al fet que és compatible amb els protocols estàndard de la indústria, com ara IMAP, POP, la Interfície de programació d’aplicacions de missatgeria de Microsoft (MAPI), Microsoft Exchange ActiveSync (EAS), Serveis web de Microsoft Exchange (EWS), CalDAV i CardDAV. L’ús d’un o més d’aquests protocols significa que els usuaris tenen accés a pràcticament totes les funcions de SmarterMail, independentment que estigui a casa, a l’oficina o en qualsevol lloc.

christin-hume-505823-unsplash

Una solució ideal de correu electrònic

CompsaMail és un complet servidor de correu electrònic, xat en grup i col·laboració en equip que és l’alternativa perfecta a Microsoft Exchange. Està dissenyat per proveir la funcionalitat que els negocis necessiten, sense sacrificar l’accés segur i confiable a la comunicació empresarial i personal. El converteix en la millor solució de correu electrònic i de col·laboració de la seva classe per a PYMES i empreses.

A la web o en qualsevol dispositiu

CompsaMail inclou un dels clients de correu web basat en el navegador més poderós del mercat. Compatible amb tots els principals navegadors web d’escriptori i mòbils, l’ús del client de correu web elimina la necessitat de qualsevol altre software, des de clients de correu electrònic fins aplicacions de calendari, alliberant espai en el disc i eliminant les tasques de manteniment que es deriven de tenir més softwares instal·lats en els ordinadors portàtils i personals de les persones.

 

Si es necessiten aplicacions d’escriptori i mòbils, CompsaMail pot gestionar-les també: des de la compatiblitat nativa amb Microsoft Outlook fins la integració amb altres clients de correu electrònic d’escriptori com Apple Mail, eM Client, Windows Mail i altres. A més, CompsaMail funciona perfectament en clients de correu electrònic mòbils i aplicacions com el client de correu electrònic iOS d’Apple, aplicacions de calendari i notes, aplicacions de correu i calendari de Samsung, Mobile Outlook, el client mòbil de Gmail i altres.

Col·laboració total

CompsaMail ofereix una sèrie de característiques de col·laboració que faciliten el treball conjunt amb els membres de l’equip, clients i socis. Ja sigui utilitzant el client de correu electrònic web de CompsaMail o un client preferit d’escriptori o mòbil, CompsaMail pot ajudar a augmentar la productivitat general d’una organització.

 

Les característiques de col·laboració disponibles inclouen:

 • Calendaris organitzatius i sales de conferència
 • Contactes, calendaris, tasques i notes compartides
 • Xat en grup, per al xat intern de text, àudio i vídeo d’un a un
 • Espais de treball en equip per al text, àudio i vídeo de l’equip intern o extern
 • Molt més

Seguretat de correu electrònic estàndard de la indústria

Compsamail està equipat amb diverses característiques de seguretat de correu electrònic. Això inclou el filtrat d’spam estàndard de la indústria que pot protegir el servidor de pràcticament tot el correu brossa entrant i sortint, així com un antivirus de nivell empresarial per detectar troians, virus, malware i altres amenaces malicioses.

Emmagatzematge d’arxius

L’emmagatzematge d’arxius integrat de CompsaMail pot eliminar els arxius adjunts de grans dimensions i facilita l’intercanvi d’arxius: simplement pugi un arxiu a una carpeta de la seva elecció, i després inclogui un enllaç a aquest arxiu des del seu missatge de correu electrònic. Els usuaris tenen la possibilitat de protegir amb una contrasenya les descàrregues d’arxius, així com de posar un límit de temps als enllaços proporcionats.

clients_logo_outlook

Outlook for Windows

Outlook 2016 – MAPI*, IMAP, POP
Outlook 2013 – MAPI*, IMAP, POP
Outlook 2010 – IMAP, POP

clients_logo_emclient

eM Client

EWS, IMAP, POP, CalDAV, CardDAV

clients_logo_winmail

Windows Mail

EAS, IMAP, POP

clients_logo_apple

Apple Mail

EWS, IMAP, POP

clients_logo_outlook

Outlook for MacOS

EWS, IMAP, POP

clients_logo_spark

Spark

EWS, IMAP, POP

clients_logo_macmisc

Mac Notes, Calendars, etc.

EWS, CalDAV, CardDAV

clients_logo_android

Android

EAS, IMAP, POP, CalDAV, CardDAV

clients_logo_apple

iOS

EAS, IMAP, POP, CalDAV, CardDAV

Compartir recursos amb altres dins de la seva organització és crucial. Des de compartir calendaris, contactes, tasques, notes i carpetes de correu electrònic fins a la programació d’esdeveniments i sales de conferències, comptar amb un veritable servidor de col·laboració en equip porta a un negoci més eficaç i eficient.

Calendaris i horaris

El calendari de SmarterMail simplifica la programació de reunions i esdeveniments. És possible compartir calendaris comercials o personals amb assistents o altres persones per a ajudar a programar les cites. Els calendaris també poden mostrar les dates d’inici i finalització de les tasques, ressaltar l’horari comercial i són prou flexibles per al suport internacional de data i hora.

Espais de treball en equip

Una solució de xat en equip i reunió fa que treballar amb múltiples persones diferents, en múltiples ubicacions diferents, sigui eficient i eficaç. Team Workspaces inclou audioconferencies i videoconferències per a 8 participants, tot i que no hi ha límit per a la quantitat de persones que poden participar en una àrea de treball i usar les seves altres funcions, com ara el xat grupal en línia o compartir arxius.

Gestió de contactes

Ja sigui una llista global de direccions o la seva pròpia llista de contactes, és important poder mantenir informació detallada sobre cada persona amb la qual es comunica. Els usuaris poden emmagatzemar múltiples números de telèfon, adreces de correu electrònic, notes, dates importants, informació comercial i molt més per a qualsevol contacte. Les llistes de contactes poden fins i tot compartir-se dins d’una organització i sincronitzar-se amb aplicacions mòbils i d’escriptori segons sigui necessari. A més, es poden crear categories que agrupin contactes diferents i que siguin de fàcil accés en enviar correus electrònics o programar cites

Administració de tasques

La gestió de tasques de SmarterMail ofereix als usuaris la capacitat d’organitzar el seu dia, setmana o mes. Les tasques poden establir dates d’inici i venciment, nivells de prioritat, estat actual i percentatge completat. Les dates d’inici i venciment de la tasca també es poden mostrar en el calendari d’un usuari, la qual cosa els ajuda a organitzar millor el seu temps. Les llistes de tasques es poden compartir amb uns altres, sincronitzar-se amb aplicacions mòbils i d’escriptori, i es poden aplicar categories perquè l’usuari pugui organitzar millor les tasques en curs o d’una sola vegada.

Notes

Les notes són una excel·lent manera de fer un seguiment de coses com a llistes de compres, URL de llocs web, tasques pendents d’una reunió i més. Les notes poden estar codificades per colors, per a mantenir elements similars organitzats i fàcils de trobar. Amb suport per a un editor WYSIWYG complet, les notes poden personalitzar-se, com per exemple incloure enllaços cliqueables, ressaltar text, pegar imatges i més. Les notes es poden compartir amb altres persones dins d’una organització, es poden categoritzar i també es poden sincronitzar amb aplicacions mòbils i d’escriptori, segons sigui necessari.

Llistes de correu

Per a enviaments massius de missatges, com ara butlletins i anuncis de nous productes, les llistes de correu són la solució perfecta. Els usuaris poden redactar correus electrònics HTML totalment personalitzats, enganxar el producte acabat en SmarterMail i enviar-lo a una llista de subscriptors, ràpid i fàcilment. Les llistes de correu són compatibles amb els comandos d’inclusió i exclusió perquè siguin totalment compatibles amb CA-Spam.

Comparteix i col·labora

Compartir recursos dins d’una empresa, departament o grup d’usuaris és simple en SmarterMail. Els elements es poden compartir directament des del correu d’un client i SmarterMail admet nivells de permisos, la qual cosa permet als usuaris especificar si els elements són de només lectura o editables per usuari o per grup.

En sincronitzar el seu compte de SmarterMailamb un client d’escriptori mitjançant EWS o EAS, pot fins i tot sincronitzar calendaris personals, comercials o secundaris compartits, assegurant-se que té totes les seves cites allí.

Protecció contra virus

D’avant l’augment d’amenaces de virus, malware i pishing enviades per correu electrònic, CompsaOnline afegeix fins a tres capes de protecció antivirus als seus servidors de correu, protegint contra amenaces existents i desconegudes, servint a tots els seus clients, d’una de les solucions de correu electròniques empresarials, mes segures que existeixen. A mes a mes de contar de múltiples proteccions antispam

Ja pots activar el popular mode fosc, que aporta molts beneficis a la nostra salut visual i del son

Activa’l fàcilment en qualsevol moment des de la mateixa interfície web.

No és només llegir correus, programar cites per crear i editar contactes.
hi ha diverses funcions disponibles a la interfície de correu web, incloses:

 • Tot està indexat, cosa que significa funcions de cerca ràpides i potents
 • El marcatge de seguiment us permet organitzar els missatges per importànciaç
 • Enllaceu les tasques directament amb els correus electrònics per obtenir una major eficiència
 • L’adreça de completament automàtic facilita la comunicació
 • Ordenant per fitxers adjunts, podeu veure tots els fitxers adjunts que heu rebut
 • Consolidar els comptes diferents en una única interfície de correu web
 • Connecteu-vos a proveïdors d’emmagatzematge externs com Google Drive, Dropbox o Onedrive

Característiques que inclou CompsaMail v17

1-2

Client de correu electrònic

2-2

Grup de xat

3-2

Espais de treball en equip

4-2

Videoconferència

5-1

Emmagatzematge d’arxius

6

Calendari

 

 

7

Contactes

8

Notes

9

Tasques

10

Clients d’escriptori

 

11

Clients mòbils

12-1

Exchange ActiveSync

 

13

Serveis web d’intercanvi

 

14

WebDAV

 

15

Llistes de correu

 

 

16

Arxivat de correu electrònic

 

17

Informes

18

Sistema d’esdeveniments

19

Gestió remota

 

 

21

Antispam i antivirus

 

 

22

Detecció d’intrusió

 

 

 

23

Protecció de força bruta

 

24

Multi llenguatge

 

25

Inici de sessió únic

 

 

 

26

API