Solucions d’Internet que ofereix CompsaOnline

Tot el que necessita per al seu negoci

Hosting

Si desitja introduir el seu negoci a Internet, no dubti en contractar el hosting més ràpid possible. Gràcies a la utilització de discos SSD, s’aconsegueix que les aplicacions web rendeixin un 300% més ràpid en comparació amb un hosting tradicional.

Email

Amb el nou CompsaMail 17, podrà satisfer qualsevol necessitat de comunicació. Disfrutarà d’accés instantani a correu electrònic, contactes, calendaris i molt més des de qualsevol navegador web mòbil o d’escriptori.

Pàgines web

Disseny integral de pàgines web adaptat a les seves necessitats i accessible des de qualsevol dispositiu. A més, podrà augmentar les visites a la seva web gràcies a les campanyes SEO i a Adwords de Google.

Publicitat

Faci créixer el volum de vendes i visites a la seva web. Comptem amb personal especialitzat que l’ajudaran a posicionar millor el seu negoci a Google. Nosaltres realitzarem tant tasques de programació de la seva web, com aconseguir enllaços de qualitat i evitar penalitzacions.

Hosting

Allotjament un 300% més ràpid i seguretat proactiva per a la seva web

Seguretat proactiva

Revisió en temps real de tot el que està pujat per via FTP i HTTP. Evita que la seva web pugui ser malmesa.

Ús de disc SSD

La velocitat 5 vegades superior dels discos SSD faran que la seva web sigui un 300% més ràpida que les webs de la competència.

Hosting i IP espanyola

Oferim hosting i IP dins del territori espanyol, el que millorarà el posicionament de la seva web en buscadors i Internet.

PREUS

BÀSIC

€3.95

al mes

Espai al disc de 2GB

Ample de banda de 10GB

5 comptes

2 bases de dades

Còpia de seguretat setmanal

Certificat SSL gratuït per al seu domini

ESTÀNDARD

€5.95

al mes

Espai al disc de 10GB

Ample de banda de 50GB

10 comptes

10 bases de dades

Còpia de seguretat setmanal

Certificat SSL gratuït per al seu domini

SÚPER

€7.95

al mes

Espai al disc de 50GB

Ample de banda de 100GB

Comptes il·limitats

20 bases de dades

Còpia de seguretat diària

2 dominis gratuïts

Estadístiques del lloc web

Certificat SSL gratuït per al seu domini

ÚLTIM

€9.95

al mes

Espai al disc il·limitat

Ample de banda il·limitat

Comptes il·limitats

Bases de dades il·limitades

Còpia de seguretat diària

3 dominis gratuïts

Estadístiques del lloc web

Soport tècnic per telèfon

Certificat SSL gratuït per al seu domini

Email

Amb el nou CompsaMail 17 podrà satisfer qualsevol necessitat de comunicació

Correu web

Accés instantani al correu electrònic, contactes, calendaris i molt més des de qualsevol navegador web mòbil o d’escriptori. El client de correu web de SmarterMail és molt intuïtiu i fàcil d’utilitzar. Tot el que necessita és una connexió a Internet.

Espais de treball en equip

Utilitzi espais de treball per fer funcionar un negoci. Pot reunir els clients, treballadors, contractistes, amics, família o una barreja de tots ells en un xat en temps real de grup o videoxat. També permet pantalles interactives i compartir arxius en línia.

Xat en grup

Ja sigui perquè necessita un equip de 2 o 200 persones, el xat de grup privat i segur de SmarterMail permet als usuaris comunicar-se amb múltiples grups a través d’una organització utilitzant pràcticament qualsevol aplicació d’escriptori o xat mòbil.

Escriptori / Mobile Sync

Doni als seus usuaris la llibertat de la plataforma més còmoda, tant en ordinadors com mòbils. SmarterMail es sincronitza a la perfecció a través de dispositius mòbils de Windows, Mac, iOS i Android, tauletes i aplicacions d’escriptori.

Calendaris

Poseu-vos a càrrec de la programació. Els usuaris poden crear múltiples calendaris, administrar sales de conferències, mostrar dates de les tasques, comprovar el seu temps local, espaiar les hores de treball i molt més.

Contactes

Ja es tracti d’accés a una llista global d’adreces o una llista de personal de les empreses, els contactes es poden compartir o exportar en els formats més populars com vCard i VCF.

Publicitat a Internet

Augmenti el volum de vendes i visites a la seva web

austin-distel-1645543-unsplash

Posicionament SEO

Hi ha ocasions en les quals l’usuari busca un determinat servei, i que la seva empresa estigui en la primera o segona posició dels resultats de la recerca pot significar un client gairebé segur. Per això, la inversió realitzada en els serveis d’un ‘SEO’ professional es pot recuperar en poques setmanes o mesos. CompsaOnline analitza i realitza un informe sobre el posicionament de la seva web a Google i porta a terme les tasques necessàries per millorar el posicionament natural de la seva web o projecte online.

jeremy-downes-797056-unsplash

Google Adwords

A CompsaOnline comptem amb personal especialitzat en campanyes de publicitat a Internet. Google AdWords és la publicitat més rendible: els anuncis només es mostraran als usuaris que l’estiguin buscant quan l’estiguin buscant. Només pagarà quan algú faci clic al seu anunci i no simplement per aparèixer. Vostè decideix quant vol gastar en cada moment.

henry-perks-1320570-unsplash

Posicionamient Google Maps

Google Maps és l’eina que la seva empresa necessita per estar localitzable a la xarxa. Amb només indicant unes paraules farem que el seu negoci estigui a la vista de tots. Els usuaris interessats, indicant un sector i una zona obtindran un llistat d’empreses que pertanyin a el sector, inclosa la seva. CompsaOnline realitzarà tant les tasques de programació de la seva web, com aconseguir enllaços de qualitat i evitar penalitzacions.

Novetats d’Internet

Finalitzem la nova web de Constru-arcs!

Finalitzem la nova web del Consell Esportiu de la Noguera!

Finalitzem la web de The High Flyers!