Solucions d’Internet que ofereix CompsaOnline

Tot el que necessites per al teu negoci

Hosting

Si desitja posar el seu negoci a Internet, no dubti a contractar el hosting més ràpid possible. Gràcies a la utilització de SSD s’aconsegueix que les aplicacions webs rendeixin un 300% més rapid en comparació amb un hosting tradicional.

Email

Amb el nou CompsaMail 16 podrà satisfer qualsevol necessitat de comunicació. Gaudirà d’accés instantani al correu electrònic, contactes, calendaris i molt més des de qualsevol navegador web mòbil o d’escriptori

Pàgines web

Disseny integral de pàgines web adaptat a les seves necessitats i accessible des de qualsevol dispositiu. A més a més, podrà augmentar les visites de la seva web gràcies a campanyes SEO i Adwords de Google.

Publicitat

Faci créixer el volum de vendes i visites de la seva web. Disposem de personal especialitzat que li ajudarà a posicionar millor el seu negoci a Google. Nosaltres realitzarem tant les tasques de reprogramació de la seva web, com aconseguir enllaços de qualitat i evitar penalitzacions.

Hosting

Un hosting SSD un 300% més ràpid i seguretat proactiva en la seva web

Seguretat proactiva

Revisió en temps real de tot el pujat per FTP i HTTP. Evita que la seva web sigui malmesa.

Us de disc SSD

La velocitat 5 vegades superior dels discs SSD faran que la seva web sigui un 300% més ràpida que les webs de la competencia.

Hosting i IP espanyola

Hosting i IP dins del territori español, cosa que millorarà el posicionament de la seva web als cercadors i a Internet.

PREUS

BÀSIC

€3.95

al mes

 Espai en disc de 2GB

 Ample de banda de 10GB

 5 Comptes

2 Bases de dades

Còpia de seguretat setmanal

Certificat SSL gratuït per al seu domini

ESTÀNDARD

€5.95

al mes

 Espai en disc de 10GB

 Ample de banda de 50GB

 10 Comptes

 10 Bases de dades

Còpia de seguretat setmanal

Certificat SSL gratuït per al seu domini

SÚPER

€7.95

al mes

 Espai en disc de 50GB

 Ample de banda de 100GB

Comptes il·limitats

20 Bases de dades

Còpia de seguretat diària

2 domniis gratuïts

 Estadístiques del lloc web

Certificat SSL gratuït per al seu domini

ÚLTIM

€9.95

al mes

 Espai en disc il·limitat

 Ample de banda il·limitat

Comptes il·limitats

Bases de dades il·limitades

Còpia de seguretat diària

3 dominis gratuïts

Estadístiques del lloc web

Suport tècnic per telèfon

Certificat SSL gratuït per al seu domini

Email

Amb el nou CompsaMail 16 podrà satisfer qualsevol necessitat de comunicació

Correu web

Accés instantani a correu electrònic, contactes, calendaris i molt més des de qualsevol navegador web mòbil o d’escriptori. El client de correu web de SmarterMail és molt intuïtiu i fàcil d’utilitzar i tot el que necessita és tenir connexió a Internet.

Espais de treball de l’equip

Feu servir espais de treball per fer funcionar un negoci. Reunir els clients, empleats, contractistes, amics, família o una barreja de tots ells en un xat en temps real de grup o vídeo xat en viu. També té pantalles interactives i la possibiltat de compartir arxius en línia.

Xat en grup

Ja sigui que necessita un equip de 2 o 200 persones, el xat de grup privat i segur de SmarterMail permet als usuaris comunicar-se amb múltiples grups a través d’una organització utilitzant pràcticament qualsevol aplicació d’escriptori o xat mòbil.

Escriptori / Mobile Sync

Doni als seus als usuaris la llibertat de la plataforma més còmoda tant en ordinadors com mòbils! SmarterMail es sincronitza a la perfecció a través de dispositius mòbils de Windows, Mac, iOS i Android, tauletes i aplicacions d’escriptori.

Calendaris

Poseu-vos a càrrec de la programació. Els usuaris poden crear múltiples calendaris, administrar sales de conferències, mostrar dates de les tasques, comprovar el seu temps local, especificar les hores de treball i molt més.

Contactes

Ja es tracti d’accés a una llista global d’adreces o una llista personal de les empreses, els contactes es poden compartir o exportar en els formats més populars com vCard i VCF.

Publicitat a Internet

Augmenti el volum de vendes i visites de la seva web

austin-distel-1645543-unsplash

Posicionament SEO

Hi ha ocasions en què l’usuari busca un determinat servei, i que la seva empresa estigui en la primera o segona posició dels resultats de la búsquda pot significar un client gairebé segur. Per això, la inversió realitzada en els serveis d’un ‘SEO’ professional es pot recuperar en poques setmanes o mesos. CompsaOnline analitza i realitza un informe sobre el posicionament de la seva web a google i du a terme les tasques necessàries per a millorar el posicionament natural de la seva web o projecte online.

jeremy-downes-797056-unsplash

Google Adwords

A CompsaOnline disposem de personal especialitzat en campanyes de publicitat a Internet. AdWords de Google és la publicitat més rentable: els seus anuncis només es mostraran als usuaris que li estiguin buscant quan li estiguin buscant. Només pagarà quan algú faci clic al seu anunci i no simplement per aparèixer. Vostè decideix quant vol gastar en cada moment.

henry-perks-1320570-unsplash

Posicionament Google Maps

Google Maps és l’eïna que la seva empresa necessita per estar localitzable a la xarxa. Indicant unes quantes paraules clau farem que el seu negoci estigui a la vista de tothom. Els usuaris interessats obtindran un llistat d’empreses que pertanyin al sector, inclosa la seva. CompsaOnline realitzarà tant les tasques de reprogramació de la seva web, com aconseguir enllaços de qualitat i evitar penalitzacions.

Novetats d’Internet

Finalitzem la pàgina web de Garcam !

Finalitzem la pàgina web de BETBESÉ !

CompsaOnline realitza un motor de reserves per a click and padel!

Finalitzem la pàgina web de Cafès Delsams !