Publicitat a Internet

Google Adwords
null

Google Adwords

A CompsaOnline disposem de personal especialitzat en campanyes de publicitat a Internet. AdWords de Google és la publicitat més rendible: els vostres anuncis només es mostraran als usuaris que li estiguin buscant quan li estiguin buscant. Només pagarà quan algú faci clic al seu anunci i no simplement per aparèixer. Vostè decideix quant vol gastar en cada moment. Així de fàcil!

Posicionament SEO
null

Posicionament SEO

Posicionament natural en buscadors

Hi ha ocasions en què l’usuari busca un determinat servei, i estar en la primera o segona posició pot significar un client gairebé segur. Per això, la inversió realitzada en els serveis d’un ‘SEO’ professional es pot recuperar en poques setmanes o mesos.

CompsaOnline analitza i realitza un informe sobre el posicionament de la seva web a google. Realitzem les tasques necessàries per a millorar el posicionament natural de la seva web o projecte online.

Posicionament Google Maps
null

Posicionament Google Maps

Google Maps és l’eïna que la seva empresa necessita per estar localitzable a la xarxa, indicant unes paraules claus farem que el seu negoci estigui a la vista de tothom.

Els usuaris interessats només indicant sector i zona, obtindran un llistat d’empreses que pertanyin al sector, inclosa la seva.

CompsaOnline realitzarà tant les tasques de reprogramació de la seva web, com aconseguir enllaços de qualitat i evitar penalitzacions.