Pàgines web i E-Comerce

Disseny integral de pàgines web adaptat a les teves necessitats

Adaptatiu 100% per a mòbils.

Disseny web

Disseny orientat a tot tipus d’empreses de diferents sectors. Creem pàgines web aconseguint resultats atractiu, visuals i de gran qualitat.

Usabilitat

Pàgines fàcils de navegar amb una estructura clara. Aconsegueix que la teva web sigui eficient, els teus usuaris ho agrairan quant busquin els teus productes.

Responsive

Desenvolupament adaptat a tot tipus de dispositius i mesures. Aconseguint el mateix resultat atractiu en cada un d’ells.

Última tecnologia

Les nostres webs estan desenvolupades amb l’última tecnologia basada en estàndards internacionals, utilitzats en els llocs web amb més transit del mon.

Creació de continguts

Producció de vídeos i imatges per al teu lloc web. no saps que posar a la teva pàgina? Nosaltres ens n’ocupem.

Posta en marxa ràpida

S’instal·la la web en els nostres servidors, personalitzem la web amb la vostra imatge corporativa i les vostres dades i comencem!

SEO i Google Adwords

Oferim eines per a l’ajuda de la realització de SEO i connexió amb les teves campanyes de Google Adwords amb recursos com Google Analytics.

Edició i creació

Actualitza la teva web. Podràs introduir novetats i actualitzar la teva pàgina de forma fàcil i ràpida.

A CompsaOnline, quan iniciem un projecte web la participació del client és molt important, ja que és ell el que coneix la seva empresa i sap la imatge i essència que vol transmetre de la seva empresa. Per aquest motiu, les primeres trobades van encaminades a definir l’ànima de la web, així com els objectius que es volen assolir amb la web i aclarir les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies de crear serveis a través d’Internet.

Un cop estan clars aquests punts, els enginyers dissenyaran el projecte de la web preparant un document on s’especificaran tots els apartats, material necessari, funcionalitats i tecnologies que s’utilitzaran en el projecte. Un cop es depura el document amb el client, s’inicia la fase de construcció de la web, amb la seguretat que el producte serà l’esperat, ja que el treball fet conjuntament amb el client, assegura que la web complirà els objectius que s’han marcat a l’inici del projecte.

La nostra metodologia de treball

1. Parlem
2. Planificació
3. Maqueta
4. Acceptació
5. Revisió i entrega

Projectes realitzats

Contacta

Nom: Cognoms:
E-mail: Població:
Assumpte: Telèfon:
Cos: