Recuperació de dades

El teu client ha perdut les dades?

Nosaltres les recuperem
Avui en dia, les dades que emmagatzemem en els nostres dispositius tenen un valor incalculable. Només imaginar el trastorn que ens causaria la seva pèrdua ens fa adonar del valor que tenen. Ofereix als teus clients la solució, que  Esprinet dona al teu nom, amb la possibilitat de recuperar les dades dels teus clients, independentment del suport (Discos Durs HDD, Sistemes RAID, Smartphones, Pendrivers, CD-DVD, Targetes SD, Compact Flash, Cintes BackUp …) i sigui quina sigui la causa: virus, dispositiu danyat, esborrat d’arxius, sabotatge, incendis, inundacions, particions perdudes, pics de tensió, mecànica avariada…

Empresa

Nom i cognoms

E-mail

Telèfon

Direcció

CP

Localitat

Província

Data i horari de recollida

El dispositiu està empaquetat
No

Quina és la informació més important a recuperar

Com es va produir l'avaria i "símptomes" del dispositiu

TERMINI DE RECUPERACIÓ.

· Un cop diagnosticat el seu dispositiu (24-48 hores), el termini de recuperació de la nostra tarifa plana és de 5 – 7 dies. L’enviament del seu dispositiu porta implícita l’acceptació del servei i es procedirà automàticament amb la recuperació del mateix per recuperacions que s’acullin al Pla Bàsic – Tarifa Plana. (Consulteu preus per a Plans preferents i / o Urgents).

 

ENVIAMENT LLISTAT D’ARXIUS RECUPERATS.

· Un cop finalitzada la recuperació, se li farà entrega d’un llistat d’arxius recuperats perquè sàpiga en tot moment amb quines dades podrà comptar.

· En cas que la recuperació sigui al 100% procedirem al bolcat i enviament de dades automàticament, i se li facturarà el preu acordat seguint la forma de pagament habitual amb nosaltres.

· En el cas que la recuperació NO sigui un 100%, el client podrà decidir si vol continuar o no amb la recuperació. Si finalment no li interessa per tractar-se d’una recuperació parcial o sense èxit, li tornem el dispositiu original sense cap cost.

· El bolcat de dades sempre es fa per seguretat en un nou dispositiu, el qual inclourem en el pressupost final en funció del volum de dades recuperat, excepte si el proporciona el client juntament amb el dispositiu avariat.

 

ENVIAMENT DE DADES.

· Enviament gratuït del dispositiu amb les dades recuperades a qualsevol punt d’Espanya i Portugal sense cost addicional.

· El dispositiu original avariat es retornarà conjuntament amb la informació recuperada. En el cas que no desitgi la seva devolució contacteu amb nosaltres per avançat i li enviarem un certificat de destrucció totalment gratuït.

 

* Informació addicional:
»» Per discos SSD, RAID, etc … consultar preus.
»» La recuperació dels dispositius oberts o manipulats tindrà un cost addicional de 239 € + IVA i seguiran el mateix procediment que els dispositius tancats. Cal tenir en compte que els dispositius manipulats de forma indeguda redueixen les possibilitats de recuperació reeixida o completa.
»» El servei de recuperació de dades inclou: Atenció telefònica, ports de recollida i lliurament, bolcat de dades recuperats.
»» NO s’inclou el cost del dispositiu on es tornen les dades recuperades (Pendrive USB, HDD, etc …) El mitjà podrà ser facilitat pel client o es donarà la possibilitat de subministrar-per part de Esprinet.
»» Preu i servei per a Espanya, Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta, Melilla i Portugal.