Email Cloud, correo para empresas

El teu correu al núvol, accedeix des de qualsevol dispositiu, en qualsevol lloc i en el moment que vulguis.

Seguretat: els teus correus al núvol

Al núvol, els teus correus estaran segurs

La seguretat de no perdre cap correu electrònic passi el que passi és innegociable. Al guardar tots els correus al núvol t’assegures de que aquests estaran segurs. Si perds el portátil, la tablet o el smartphone, no passa res, els teus correus continuaran estan segurs al mateix lloc.

A més a més totes les connexions son totes xifrades amb seguretat SSL/TLS de 128 bits, per assegurar la màxima confidencialitat en el teu correu.

Sincronització amb tots els dispositius

El correu electrònic al núvol significa sincronització

A partir d’ara, quan marquis un missatge com a llegit, t’apareixerà llegit en tots elsdispositius (ordinador, tablet o mòbil). De la mateixa manera, quan borris un correu, el marquis com a important,… això quedarà reflectit a tots els dispositius perquè tindre el correu al núvol significa disposar d’una sincronització automàtica, en tots els dispositius des d’on accedeixes al correu.

 

Espai il·limitat

No et preocupis mai més de quant espai ocupa el teu correu

El correu electrònic és una eina bàsica en els negocis. Per això, és fonamental disposar d’espai de manera il·limitada. A CompsaOnline t’oferim aquesta possibilitat perquè no hagis de borrar mai més cap dels teus correus, mai més deixaràs de rebre correus electrònics importants perquè la teva bústia de correu estigui plena.

 

Correu i col·laboració unificats

Calendari, notes, cites, tasques, xat i emmagatzematge de fitxers

Les necessitats actuals ens requereixen tindre de manera unificada el correu electrònic amb el calendari, les notes, les cites, les tasques, el xat i també un espai d’emmagatzematge al núvol.

Amb la solució Email Cloud de CompsaOnline, gaudiràs de tot això i molt més! Migra el teu correu al núvol