S'estan mostrant 1–16 de 291 resultats

Alien Isolation – Safe Haven

7.36

El tercer dels continguts addicionals descarregables per al Mode Supervivent d’Alien: Isolation. Inclou una nova manera de joc, Desafiament Salvament, en el qual haurem de completar contrarellotge un seguit de desafiaments mentre els enemics ens assetgen i la mort ens trepitja els talons.

Alien Isolation – Season Pass

22.82

Aquest paquet inclou

  • Alien: Isolation – El detonant
  • Alien: Isolation – Contacte perdut
  • Alien: Isolation – Refugi segur
  • Alien: Isolation – Trauma
  • Alien: Isolation – Tancament corporatiu

Alien: Isolation

45.67

El joc el més semblant a la pel·lícula de Ridley Scott, Alien. A diferència de la majoria dels altres jocs de la franquícia, en Alien: Isolation només hi ha un xenomorf en la major part del joc, i aquest no pot ser matat, fent que el jugador hagi d’utilitzar tàctiques de sigil per sobreviure.

Aliens Colonial Marines

11.73

Aliens: Colonial Marines és un videojoc de trets en primera persona, el joc compta amb diversos tipus d’armes (escopetes, fusells, rifles d’assalt), les quals es podran equipar i alternar segons el jugador, a més de poder millorar aquestes armes amb mires, llançadors acoblats o simplement acabats personalitzats. També comptarem amb companys controlats per la intel·ligència artificial del joc els quals proporcionen cert avantatge al jugador, ja que són immortals i ens poden ajudar a matar tant als enemics humans com als xenomorfs.

Aliens vs Predator Collection

17.23

Llegendària guerra entre els personatges més famosos per als fans dels FPS, cvd inclou 3 èpiques campanyes individuals i ofereix incomptables hores de diversió en un multijugador de 3 bàndols.

Anno 2070 Complete Edition

25.44

Anno 2070 Completi Edition és un joc d’estratègia en temps real d’Ubisoft, llançat al novembre de 2011, el qual inclou l’expansió Deep Ocean i tots els DLC d’Anno 2070:

– Deep Ocean
– The Silent Running Package
– The Nordamark Line Package
– The E.V.E. Package
– The Central Statistical Package
– The Crisis Response Package
– The Distrust Series Package
– The Eden Series Package
– The Keeper Package
– The Development Package

Assassin’s Creed IV Black Flag

17.10

És la preqüela de Assassin ‘s Creieu III. La seva temàtica gira al voltant de la pirateria al Carib al segle XVIII, en l’anomenada Edat d’or de la pirateria. Ambientat en 1715, a les illes de les Bahames, Cuba i el sud de Florida, 1 compte amb tres ciutats principals: l’Havana, Kingston, i Nassau, que es troben sota la influència espanyola, britànica i pirata, respectivament. Compta amb 50 llocs “únics” per explorar, amb un balanç de 60/40 entre terra i exploració naval. El nou protagonista, Edward Kenway, pare de Haytham Kenway, pare de Connor, el protagonista d’Assassin ‘s Creieu III. Per tant Edward, també és l’avi de Connor, es descriu com el flagell dels mars, un hàbil pirata i assassí al qual admira fins al mateix Barbanegra.

Assassin’s Creed Liberation HD

16.97

És un videojoc històric d’acció-aventura de món obert i de sigil desenvolupat per Ubisoft. Assassin ‘s Creieu Liberation HD és la reedició en alta definició de Assassin’ s Creieu III: Liberation de PlayStation Vita per a PlayStation 3, Xbox 360 i PC, una aventura sandbox de la mà d’Ubisoft protagonitzada per Aveline amb millores en el seu desenvolupament i presentació.

Assassin’s Creed Rogue

25.44

Segle XVIII. Amèrica del Nord entre el caos i la violència de la Guerra franc-índia, Shay Patrick Cormac, un jove i valent membre de l’ordre dels Assassin, experimenta una fosca transformació que afectarà de forma definitiva a l’esdevenir de la Germandat. Després d’una dura baralla per una missió que fracassa tràgicament, Shay decideix acabar amb tots aquells que van trair i convertir-se per tant en el caçador de Assasins més temut de la història.

Assassin’s Creed Unity

33.92

Assassin ‘s Creed Unity, l’evolució per a la nova generació de la sèrie de jocs supervendes, ara amb la potència del renovat motor gràfic Anvil. Reviu la Revolució Francesa com mai abans ho havies fet, des de l’assalt i presa de la Bastilla fins a l’execució del rei Lluís XVI, i ajuda al poble francès a forjar la seva nova destinació.

Assassin’s Creed Syndicate

64.9064.95

CONTROLA EL MÓN SUBTERRANI DE LONDRES
Amb Jacob com a líder, els jugadors podran crear la banda més violenta de tota Gran Bretanya, l’única força capaç de desafiar els plutòcrates i derrotar a la resta de bandes rivals, per tornar la llibertat a les masses oprimides. Podràs superar i infiltrat en les defenses enemigues utilitzant un arsenal d’armes amb què dominaràs el món dels baixos fons londinenc. No importa si cal robar trens o rescatar nens esclavitzats a les fàbriques, res aturarà als jugadors en el seu afany per tornar la justícia als carrers sense llei de Londres.