Aliances

HP Partner

Resultado de imagen de brother logo png

Compsaonline disposa de l’acreditació HP Partners per oferir un millor servei als nostres clients en productes de HP, lider mundial amb PC’s.

www.hp.com

Logotips oficials per a distribuidors

Resultado de imagen de compsaonline logo

A CompsaOnline som distribuidors oficials de bq, pots trobar tots els seus productes en les notres botigues.
www.bqreaders.es

Distribuidor oficial bq

Resultado de imagen de bq logo png

Compsaonline disposa de l’acreditació bq Partners per oferir un millor servei als nostres clients en productes de bq, empresa que fabrica tàblets, smartphones i impresores 3D.

http://www.bqreaders.com

Centre de Comptes Balaguer (Compsa)

https://i2.wp.com/www.compsa.cat/wp-content/uploads/2013/12/logo.png?resize=347%2C47

La nostra relació amb Compsa, posa vint anys d’experiència al vostre servei, és un valor afegit pels nostres clients, ja que podem oferir un servei de comptabilitat integral i un control en tots els temes, tant mercantils com de gestió, que difícilment es poden obtenir alhora. Estem posant vint anys d’experiència al vostre servei.
www.compsa.es

McAfee

Resultado de imagen de mcafee logo png

La velocitat per detectar les amenaces que apareixen és un factor clau per poder-les combatre de forma eficient, sempre és millor prevenir que curar. La nostra relació amb l’empresa més important de programari de seguretat ens permet tenir tota la informació necessària per prevenir i en última instància eliminar els virus.

www.mcafee.com

Elecson

 

Elecson és una de les empreses capdavanteres en els camps del so, imatge i il·luminació professional, com són les instal·lacions en discoteques o espectacles. CompsaOnline col·labora amb Elecson apropant el món de la informàtica a aquest camp, millorant el servei que podem oferir als nostres respectius clients.

www.elecson.es

Distribuidor oficial Samsung

Resultado de imagen de samsung logo png

Compsaonline disposa de l’acreditació Samsung Partners per oferir un millor servei als nostres clients en productes de Samsung.

www.samsung.com

Distribuidor oficial Acer

Resultado de imagen de acer logo png

Compsaonline disposa de l’acreditació Acer Point per oferir un millor servei als nostres clients en productes de Acer, empresa que fabrica tàblets, smartphones, i ordinadors.

http://www.acer.es/

Intel Technology Provider Gold

Resultado de imagen de intel logo png

Compsaonline disposa de l’acreditació Intel Technology Provider Gold que ens capacita per implantar i recomanar sistemes i solucions basades amb tecnologia Intel per a empreses.

www.intel.com

Certificació Ubiquiti Enterprise Wireless Admin (UEWA)

Resultado de imagen de uewa logo png

CompsaOnline té l’acreditació Ubiquiti Enterprise Wireless Admin (UEWA), certificació oferida per Ubiquiti Training Academy, després de realitzar un curs basat en la tecnologia d’unificació. Aquest curs està dissenyat per ensenyar a resoldre els desafiaments de les xarxes empresarials d’avui utilitzant la tecnologia de UBNT.
www.ubnt.com

Beroni

 

Beroni és una empresa de serveis tecnològics, dedicada des de la seva creació el 1987, únicament i exclusivament al desenvolupament de programari i serveis complementaris per al sector turístic, en concret agències de viatges emissores, tour-operadors, agències receptives i organitzadors professionals de congressos (OPC).

www.beroni.com

D-Link®

 

 

D-Link és un proovedor global amb seu a Taipei, Taiwan, el principal negoci són les solucions de xarxes i comunicacions per a consumidors i empreses. … D-Link afirma que els processos i procediments relacionats amb la seguretat són molt estrictes.

dlink.com

Brother

Resultado de imagen de Brother Quality Center

CompsaOnline has the Brother Quality Technical Center and Brother Quality Center accreditation the highest credentials granted by Brother.
The Brother Quality Technical Center accreditation as the only official center in the province of Lleida guarantees we can repair any Brother device.
The Brother Quality Quality accreditation recognizes us by Brother as an official center for the sale of any Brother device with the maximum guarantees of assistance and quality.

www.brother.es