Aliances

HP Partner

Brother logo

Compsaonline disposa de l’acreditació HP Partners per oferir un millor servei als nostres clients en productes de HP, lider mundial amb PC’s.

www.hp.com

Logotips oficials per a distribuidors

Compsa

A CompsaOnline som distribuidors oficials de bq, pots trobar tots els seus productes en les notres botigues.
www.bqreaders.es

Distribuidor oficial bq

bq-logo

Compsaonline disposa de l’acreditació bq Partners per oferir un millor servei als nostres clients en productes de bq, empresa que fabrica tàblets, smartphones i impresores 3D.

http://www.bqreaders.com

Centre de Comptes Balaguer (Compsa)

Compsa

La nostra relació amb Compsa, posa vint anys d’experiència al vostre servei, és un valor afegit pels nostres clients, ja que podem oferir un servei de comptabilitat integral i un control en tots els temes, tant mercantils com de gestió, que difícilment es poden obtenir alhora. Estem posant vint anys d’experiència al vostre servei.
www.compsa.es

McAfee

Brother logo

La velocitat per detectar les amenaces que apareixen és un factor clau per poder-les combatre de forma eficient, sempre és millor prevenir que curar. La nostra relació amb l’empresa més important de programari de seguretat ens permet tenir tota la informació necessària per prevenir i en última instància eliminar els virus.

www.mcafee.com

Elecson

Brother logo

Elecson és una de les empreses capdavanteres en els camps del so, imatge i il·luminació professional, com són les instal·lacions en discoteques o espectacles. CompsaOnline col·labora amb Elecson apropant el món de la informàtica a aquest camp, millorant el servei que podem oferir als nostres respectius clients.

www.elecson.es

Distribuidor oficial Samsung

Brother logo

Compsaonline disposa de l’acreditació Samsung Partners per oferir un millor servei als nostres clients en productes de Samsung.

www.samsung.com

Distribuidor oficial Acer

logo-acer

Compsaonline disposa de l’acreditació Acer Point per oferir un millor servei als nostres clients en productes de Acer, empresa que fabrica tàblets, smartphones, i ordinadors.

http://www.acer.es/

Intel Technology Provider Gold

Brother logo

Compsaonline disposa de l’acreditació Intel Technology Provider Gold que ens capacita per implantar i recomanar sistemes i solucions basades amb tecnologia Intel per a empreses.

www.intel.com

Certificació Ubiquiti Enterprise Wireless Admin (UEWA)

logo-ubuquiti

CompsaOnline té l’acreditació Ubiquiti Enterprise Wireless Admin (UEWA), certificació oferida per Ubiquiti Training Academy, després de realitzar un curs basat en la tecnologia d’unificació. Aquest curs està dissenyat per ensenyar a resoldre els desafiaments de les xarxes empresarials d’avui utilitzant la tecnologia de UBNT.
www.ubnt.com

Beroni informàtica

BERONI

Beroni Informàtica és una empresa de serveis tecnològics, dedicada des de la seva creació el 1987, únicament i exclusivament al desenvolupament de programari i serveis complementaris per al sector turístic, en concret agències de viatges emissores, tour-operadors, agències receptives i organitzadors professionals de congressos ( OPC).

www.beroni.com

Brother

Brother logo

CompsaOnline té l’acreditació Brother Quality Center Tècnic i Brother Quality Center les més altes acreditacions que atorga Brother.
L’acreditació Brother Quality Center Tècnic com a únic centre oficial de la província de Lleida, ens permet reparar qualsevol aparell de Brother en garantia, a més a més, ens reconeix com l’empresa de la província amb millors garanties per reparar el seu aparell Brother.
L’acreditació Brother Quality Center ens reconeix, per part de Brother, com a centre oficial per la venda de qualsevol aparell Brother amb les màximes garanties d’assistència i qualitat.

www.brother.es