Adaptem la teva web a la nova RGPD 2018

CompsaOnline adapta la teva web a la nova llei de protecció de dades.

A CompsaOnline adaptem la teva pàgina web al nou Reglament de Protecció de Dades (RGPD) perquè no hagis de preocupar-te de res i evitis les sancions.

Per adaptar la teva pàgina web a la RGPD (GRPD) necessites aplicar una sèrie de modificacions en formularis, avís legal, política de privadesa i altres apartats o seccions de la teva pàgina web. Els nostres experts en protecció de dades t’aplicaran les mesures necessàries a la teva pàgina, adaptant la pàgina web a les teves necessitats.

Des del 25 de maig de 2018 per a qualsevol professional que recapti qualsevol dada d’un resident europeu serà obligatori complir amb el RGPD.

És a dir, tu has de complir-ho si:

Reculls qualsevol tipus de dada de visitants del teu web (com l’adreça IP que recull Google Analytics).
Al teu web es venen productes, infoproductos, formació o serveis.
Tens un formulari de contacte al teu web.
Tens habilitats els comentaris en els teus posts.
Recaptes dades de subscriptors.

A més estàs obligat a respectar-ho encara que el teu negoci estigui situat fora de la Unió Europea; si els teus clients, visitants o subscriptors poden ser residents europeus.

Per a més informació consultar a info@compsaonline.com

Què és el RGPD

Però… Què és el Reglament General de Protecció de Dades? El RGPD és la norma que afecta per igual a les grans corporacions i a les micropymes, moltes d’elles molt actives en l’ús de dades d’usuaris.

És d’aplicació obligatòria per a totes les empreses de la Unió Europea a partir del 25 de maig de 2018, i atorga un major control i seguretat als ciutadans sobre la seva informació personal al món 2.0.

El RGPD amplia els seus drets a decidir com desitgen que les seves dades siguin tractats i a com volen rebre informació de les empreses.

En el reglament europeu de protecció s’han ampliat els drets de l’interessat. El consentiment per al tractament de dades ja no pot ser tàcit sinó que haurà de ser una manifestació afirmativa i expressa.

Les empreses no podran utilitzar termes incomprensibles ni condicions plenes de legalismes. Els termes dels formularis hauran de ser de fàcil comprensió, clars i concisos, i per a cada finalitat, especialment per a finalitats comercials.

El RGPD i l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), ha assenyalat que la negligència i la mala voluntat en el compliment pro actiu de la normativa de protecció de dades seran sancionades de forma dura (amb multes de fins a 20 milions d’euros o d’un 4% del volum de negoci).

Qualsevol atac llançat a nivell mundial pot atacar a una petita empresa i, si hi ha una perduda de dades personals, haurà de respondre davant l’AEPD i demostrar que la seva empresa prèviament s’havia adaptat i pres les mesures de seguretat necessàries per evitar la vulneració dels drets i llibertats de les persones físiques.