Correu electrònic empresarial, una eina essencial pel teu negoci sense cap limitació d’emmagatzematge, amb el nom de la teva empresa i consultable des de pàgina web o mitjançant qualsevol client de correu com Outlook Express, Thunderbird…

El nostre correu li ofereix:

• Tecnologia Antispam i antivirus, connexió webmail mitjançant encriptació SSL, autenticació de contrassenyes i moltes altres mesures de seguretat.
  • Accedeixi amb el navegador des de quasevol lloc, o desconnectat amb POP3 o IMAP.
  • No es quedarà mai sense espai, ja que la bústia té capacitat il·limitada i no tindrà cap limitació en els arxius adjunts.
  • El meu espai, et permetrà emmagatzemar informació per accedir-hi desde qualsevol lloc i moment.
  • Adreces de correu amb el seu nom de domini i bústies multidomini, i cada dia més novetats …
Novetats del Servidor de Correu de CompsaOnline

Benvolgut Client,
Ens adrecem a vosté per fer-li saber les diferents modificacions realitzades en el servei de correu que CompsaOnline li ofereix. Els canvis seran aplicables tant als correus del domini @compsaonline, com els diferents dominis contractats amb CompsaOnline com @elseudomini.com.

Canvis WebMail

Si utilitza el correu des de la pàgina web de CompsaOnline, mitjançant Webmail apreciarà el canvi de la pàgina web amb un nou disseny que adopta la imatge actual de CompsaOnline, i millora l’accessibilitat i usabilitat de la mateixa.

En aquesta nova imatge es pot apreciar una sèrie de botons situats a la part superior de la pàgina corresponents a “Escriure”, “Esborrar”, “Comprovar correu”, “Configuració”, “Filtres” i “Llibre d’adreces” i uns altres a la part esquerra tal i com “Inbox” que mostra el missatges entrants, “Send Items” els missatges enviats i “Drafts” els borradors.

Per tal d’afegir un nou apartat o carpeta tan sols s’ha de clicar a sobre de “Afegir” i es mostrarà una finestra on es podrà indicar el nom de la mateixa, per tal d’eliminar-la s’ha de prémer el “delete” corresponent al directori a suprimir.

En aquesta nova pàgina web es poden observar tres caixes de text. La primera permet seleccionar tots els missatges o cap, per seleccionar-ne algun concret s’ha d’anar a marcar específicament la casella del mateix. La segona caixa de text permet triar si els missatges seleccionats es volen borrar, copiar amb un altre directori o moure’ls. La tercera i última caixa de text permet canviar d’una carpeta a una altra.

Antivirus

Davant l’allau d’infeccions víriques tals com Netsky i MyDoom entre molts altres, s’ha millorat el filtratge d’aquest tipus de virus i el servidor de correu actuarà directament eliminant el fitxer adjunt i notificant al destinatari de tal acció realitzada.

Al missatge s’afegirà el següent contingut:

En cas que el correu sigui només de text és motrarà un missatge similar però sense les imatges.

A conseqüència també de l’augment de correus no desitjats s’ha activat un filtre AntiSpam que evitarà que l’usuari rebi un allau de correus no desitjats, tots els quals seran directament eliminats.

En resum, gràcies a totes aquestes millores introduïdes actualment al correu de CompsaOnline, pot accedir-hi tant amb POP3, Webmail o IMAP4.

Finalment només dir que per a més informació no dubti en contactar amb nosaltres al nostre número de telèfon 973443235, 973447574, per fax al 973448604 o a info@compsaonline.com

Com configurar Outlook

Configurar Outlook per POP3

Configurar Outlook per IMAP4