Per començar haurem d’anar a “Herramientas > Cuentas de correo electrónico”.
imatge11

Hem de seleccionar crear un compte nou, i en el següent pas, hem de ficar POP3/IMAP, en funció de quina opció preferim mes:

imatge2

Un cop allà, seguirem els passos que se’ns indica fins arribar a la següent finestra. Aquí haurem d’introduir la mateixa informació que hi ha a la imatge.

imatge3
Tot seguit hem de clicar a “Más configuraciones”. Hem de marcar “Este servidor precisa una conexión cifrada”, si volem que el nostre correu s’envii i es rebi de manera encriptada.

imatge6
Si estem realitzant la mateixa configuració, però amb IMAP, hem de marcar:

imatge7

A la pestanya “Servidores” activem el botó “Mi servidor requiere autenticación”.

imatge5