Configuració del calendari de CompsaOnline

Anirem a l’aplicació FunV10 i a Login a baix de tot.

1sincro

Introduïm les següents dades, canviant correu@compsaonline.com pel vostre correu electrònic i ficant la vostra contrasenya. On posa Server URL posarem: mail.compsaoinline.com/sync/

sincro2

Una vegada  dins apareix un missatge per importar els contactes, podem seleccionar si només volem els del correu, whatsapp, gmail… si els volem importar tots o si de moment no volem importar-los.

Si es volen importar tots, mirem que estigui tot seleccionat i cliquem a “Start import”

sincro3

A continuació apareix una pantalla per sincronitzar, podem elegir el que vulguem sincronitzar o fer-ho tot a l’hora clicant a baix de tot “Sync All”

sincro4