El primer que farem serà obrir el programa Thunderbird 2.0 i esperar fins que surti la següent finestra. Tot seguit anirem a “Eines -> Paràmetres dels comptes”.

Ara anirem a “Accions del compte -> Afegeix un compte de correu…” així com indica la imatge.

Introduirem les dades corresponents al nostre compte i pitjarem “Continua”.

El programa provarà de connectar-se amb el nostre servidor de manera automàtica però el més segur és que no ho solucioni. Un cop hagi acabat, pitjarem a “Edita”.

Se’ns obriran les següents caixes, a les quals haurem d’introduir la informació que surt a la imatge.

Ja tenim el nostre correu configurat amb connexió segura SSL i llest per utilitzar.