El primer que farem serà obrir el programa i anar a “Eines -> Paràmetres dels comptes”

Tot seguit anirem a “Afegeix un compte…”.

Ara anirem seguint els passos tal i com ho indiquen les imatges.

Un cop haguem arribat fins aquí comprovarem que tinguem totes les dades bé i pitjarem a “Finalitza”.

Ara ens disposarem a fer que el nostre servidor de correu sortint sigui amb connexió segura SSL.
Anem a “Paràmetres del compte -> Servidor de sortida -> Afegeix…”

Per últim introduirem les següents dades.

D’aquesta manera ja tenim configurat el nostre correu amb connexió segura SSL al Thunderbird 2.0.