Configurar Microsoft Outlook 2010 amb POP3, per gestionar el correu:– Obrir Oultook 2010 i anar a “Archivo > Agregar cuenta”.

– Sel·leccionar “Configurar manualmente las opciones del servidor ….” i Siguiente.

– Marcar opció “Correo electrónico de Internet” i Siguiente.

– Introduïr les dades corresponents, facil·litades prèviament per CompsaOnline, i anar a “Mas configuraciones”.

– Dins de la segona pestanya “Servidor de salida”, sel·leccionar “Mi servidor de salida (SMTP) requiere autenticación” i mantindre opció “Utilizar la misma configuración que mi servidor de correo de entrada”, activada.

– Dins de la pestanya “Avanzadas”, canviar “Servidor de salida (SMTP)” i posar “587”, sel·leccionar opció “Dejar una copia de los mensajes en el servidor” per tal de mantindre una còpia de seguretat almenys dels últims dies.

Un cop seguits aquests passos ja podem acceptar i finalitzar la configuració, en cas de que Outlook mostri algun error, sempre podem comprovar que pot estar fallant amb l’opció “Probar configuración de la cuenta…”.